Alexandra Stan iubeşte din nou. Cine e bărbatul de care s-a îndrăgostit

4 februarie, 2021
7 alexandra stan are iubit 1 jpg jpeg

Cântăreaţa se pare că ar trăi o nouă poveste de dragoste, de data aceasta departe de ochii curioşi ai fanilor sau ai presei! Cine e bărbatul care o face fericită?

Până la 31 de ani, Alexandra Stan a trecut prin mai multe experienţe amoroase, unele fericite, altele mai puţin fericite. A cunoscut ce e durerea în dragoste, a trecut chiar şi prin momente de violenţă fizică. Iată că acum, cântăreaţa iubeşte din nou. Cine e cel care a cucerit-o? Cea care a făcut dezvăluirile despre viaţa personală a cântăreţei este chiar sora ei.

În cadrul emisiunii „Ştafeta mixtă' difuzată de postul de televiziune Kanal D şi-a făcut apariţia sora Alexandrei Stan care a vorbit despre iubitul artistei. Potrivit acesteia, Alexandra şi-a găsit fericirea în braţele unui tânăr misterios, care a susţinut-o încă de când a aflat că a fost acceptată în rândul Faimoşilor.

„A avut încredere în ea şi a susţinut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm şi comentăm la fiecare ediţie a show-ului. Suntem un soi de comentatori. El îmi spune că îşi doreşte ca Alexandra să stea cât mai mult. Nici o clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an", a declarat sora Alexandrei Stan la Kanal D.

2 alexandra stan are iubit 5 jpg jpeg

Alexandra Stan participă la "Survivor România 2021"

Vedeta face partea din echipa Faimoşilor. De-a lungul etapelor, ea a fost aspru criticată de colegii ei din echipă. Motivul? Alexandra Stan este unul dintre puţinii concurenţi din echipa Faimoşilor care nu aduce puncte echipei, dar mai ales care nu duce traseul la bun sfârşit. Artista a refuzat de mai multe ori să intre pe trasee,  dar colegii ei de echipă au ajuns la limita răbdării şi dau cărţile pe faţă.

Zannidache s-a săturat de atitudinea Alexandrei Stan, dar mai ales că artista nu dă nici nu randament pe trasee şi pierde puncte importante. Alexandra Stan nu îşi dă interesul în competiţie, ba mai mult, în ultimul timp a refuzat să intre de traseu. "Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia...vorbeşti mult, esti isterică d-aia", a spus Zannidache. Culiţă Sterp este de aceeaşi părere cu Zannidache: "Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa...în special Alexandra m-a blocat"

1 alexandra stan la survivor romania jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique