Alexandra Ungureanu, momente grele în Turcia: ”Emoţional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre”

17 septembrie, 2021
4 aexandra1 jpg jpeg

A mai rămas puţin până la marea premieră a celui mai aşteptat reality show al momentului, Asia Express. Turcia este prima destinaţie a celor 9 cupluri de vedete. Condiţiile dure, un singur euro pe zi, lipsa cazării, a mâncării şi a transportului, îşi vor spune cuvântul încă din primele momente:

”Am o profesie care mă trece, emoţional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranţă nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă şi erou şi victimă la câteva ore distanţă!” va afirma Adriana Trandafir în lacrimi.

Prima zi a aventurii va începe cu o mare surpriză pentru concurenţi, căci ceea ce se anunţa a fi o ultimă zi de relaxare se va transforma, de fapt, într-o întrecere plină de adrenalină până la primul steag Asia Express. Startul cursei îi va lua pe nepregătite, iar traseul va fi presărat cu multe misiuni care par greu de îndeplinit. Fizicul şi psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiţiei: ”Emoţional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăţi. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

stanga
dreapta
4 alexandra2 jpg jpeg
3 alexandra3 jpg jpeg
4 aexandra1 jpg jpeg

Cazarea şi autostopul îi vor pune pe concurenţi în cele mai dificile situaţii, căci din cauza contextului pandemic se vor lovi de multe refuzuri din partea localnicilor şi vor fi nevoiţi să caute ore în şir transport sau un acoperiş pe timpul nopţii: ”Absolut pustiu. Cine să ne deschidă în miezul nopţii? Nimeni nu se uita nici măcar pe geam. E foarte greu, suntem obosiţi!”.

Prima etapă a sezonului 4 Asia Express, ce poate fi urmărită sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 septembrie, de la 20:00 şi luni, marţi şi miercuri, 20, 21 şi 22 septembrie, de la 20:30, pune la bătaie două lupte pentru amuleta de 1000 Euro şi două avantaje preţioase în cursă. Cea mai mare miză, imunitatea, va salva două cupluri calificate de la eliminare, ce vor avea şansa să se relaxeze pentru restul etapei la hotel. Cursa pentru ultima şansă, difuzată miercuri, în ultima zi a primei etapei, va fi un test de presiune pentru trei echipe ce vor lupta din răsputeri să rămână în joc.Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg