Alexandru Arşinel împlineşte astăzi 82 de ani! Unde îşi serbează ziua actorul şi care este adevărul despre starea sa de sănătate

4 iunie, 2021
3 alexandru arsinel zi nastere 3 jpg jpeg

Alexandru Arşinel a avut o perioadă extrem de grea, după ce a ajuns în spital cu coronavirus, iar recuperarea nu e uşoară. De ziua sa, însă, ia o pauză de la orice problemă şi petrece în familie, în casa lui de la Sinaia.

Alexandru Arşinel a avut o primăvară teribilă, după ce, la finalul lunii aprilie, atât el, cât şi soţia sa, s-au infectat cu coronavirus. Cei doi au ajuns în spital, iar forma nu a fost deloc una uşoară, necesitând oxigen. 

alexandru arsinel zi nastere1 jpg jpeg
Alexandru Arsinel zi nastere

În acest moment, actorul se află împreună cu familia la casa din Sinaia, unde aniversează împlinirea a 82 de ani. Arşinel a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Stars adevărul despre starea lui de sănătate, negând, totuşi, că a făcut drumuri săptămânale la spital, aşa cum s-a speculat.

Nu e adevărat că trebuie să merg săptămânal la spital. Nici n-am ştiut când am fost internat cu soţia că am nevoie neapărată de oxigen, cu toate că în această suferinţă oxigenul este de bază. (...) E nevoie de un control periodic la cei care au trecut prin această pandemie şi au şi fost marcaţi cât de cât, pentru că nu se poate altfel. La mine a intervenit peste un transplant de rinichi această suferinţă, ceea ce nu a fost o glumă. După tratamentul primit acolo, după grija pe care ne-au arătat-o doctorii de acolo, ne bucurăm de speranţe adevărate”.

Foto: Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg