Alexia Eram a pozat în costum de baie! Fiica Andreei Esca face mult sport şi are grijă la regimul alimentar

16 iunie, 2020
1 alexia eram in costum de baie 6 jpg jpeg

La 19 ani, Alexia Eram face foarte mult sport pentru a se menţine în formă! Fiica Andreei Esca nu se jenează şi cu aşa siluetă are curaj să pozeze chiar şi în costum de baie. 

Are o familie de nota 10, un iubit fidel, un viitor care îi surâde, ce îşi mai poate dori Alexia Eram la 19 ani? Fiica Andreei Esca studiază în Londra, dar majoritatea timpului îl petrece în România, mai ales de când s-a instalat pandemia. A petrecut mult timp în Bucureşti, a mai şi studiat, a şi petrecut timp alături de familie, de iubit. 

Aceasta a avut parte şi de o escapadă la mare. Acolo a pozat în costum de baie. A arătat tuturor cât de bine arată. E tânără şi e în formă! A recunoscut la un moment dat că face are un program fizic intens pentru a arăta aşa:  'Fac sport de 3 ori pe săptămână, ţin şi diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau.'

3 alexia eram in costum de baie 5 jpg jpeg

Despre regimul alimentar, Alexia Eram a mărturisit că nu are unul strict, ci vrea să se menţină: 'Somon cu pâine prăjită şi castravete. Eu ţin un regim, nu că aş vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă menţin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriţionistă un regim care este excelent şi chiar mi s-a potrivit de minune’, a spus Alexia Eram în urmă cu ceva vreme. 

De o bună perioadă de timp, Alexia Eram trăieşte o poveste de iubire cu cântăreţul Mario Fresh. În 2016 s-au cunoscut: "În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea».  (...) Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram şi dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieşit la întâlniri şi aşa ne-am îndrăgostit", a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

5 alexia eram in costum de baie 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg