Alexia Eram, super sexy în Mykonos, Mario Fresh pe plajă la Costineşti FOTO

23 iulie, 2019
2 alexia eram mykonos mario fresh costinesti jpg jpeg

Fiica Andreei Esca se distrează zilele acestea în Grecia, de data asta fără iubitul său.

Alexia Eram petrece câteva zile relaxante pe frumoasa insulă Mykonos, împreună cu părinţii săi, Andreea Esca şi Alexandre Eram, şi cu fratele său, Aris. De obicei, gaşca e completată de iubitul său, Mario Fresh, care însoţeşte familia Esca-Eram atât la evenimente, cât şi în vacanţe. De data aceasta, însă, Mario a rămas în ţară, unde îşi pregăteşte intens petrecerea aniversară pentru 20 de ani, pe care îi va împlini pe 9 august.

"Fac 20 de ani, schimb prefixul, fac o mare, mare petrecere pe 8 august. Pe 9 e ziua mea. Petrecerea mea va fi cea mai mare. Aşa am hotărât cu băieţii, schimb prefixul, e totul frumos, merge totul cum am plănuit. Sunt foarte, foarte mulţumit. Vreau să fie show din ăla mare să ne distrăm, să dansăm", a declarat Mario Fresh la "Răi, da' buni".

Întrebat dacă plănuieşte ceva special cu această ocazie, având în vedere că toţi cei dragi vor fi prezenţi la acest megaparty, inclusiv Alexia, Mario Fresh spune că nici nu încape discuţia despre o cerere în căsătorie. "Nu o cer, nu se aşteaptă, i-am spus. Femeia trebuie ţinută ocupată, dacă are timp să se gândească la ce vrea ea, e groasă", a mai spus Mario Fresh. 

Şi, după câte bine se vede, Alexia (19) se bucură din plin de aceşti ani liberi, veseli şi plini de experimente de tot felul. Şi, parcă pentru a-i face un pic în ciudă iubitului ei sau poate pentru a-l face să-i fie şi mai dor de ea, Alexia a pozat în cele mai senzuale ipostaze în Mykonos - cunoscută ca fiind insula petrecerilor şi al spiritului liber.Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg