Alin Gălăţescu, în ipostază de tătic: "E foarte fun! Elida e o minunăţie, e foarte cool şi cuminte!"

11 iunie, 2019
15 alin galatescu fiica lui elida elena fetita simonei semen ok vip kids picnic 2 jpg jpeg

De când a devenit părinte, toate experienţele sale gravitează cumva în jurul fiicei lui. Iată-l pe celebrul analist de modă la cea mai cool petrecere de 1 iunie, OK! VIP Kids Picnic.

Am fost curioşi să-l vedem pe Alin Gălăţescu şi altfel decât în culisele show-urilor de modă sau al shooting-urilor de brand, aşa că l-am invitat pe analistul de modă împreună cu fetiţa lui şi a designerului Simona Semen, Elida Elena, să ni se alăture la OK! VIP Kids Picnic. Şi ce credeţi, s-a descurcat de minune ca tătic, stând ore bune să-i facă pe plac fiicei sale.

"E foarte fun, ne înţelegem extraordinar. Asta mică e o minunăţie. În primul rând, te reîntoarce la valorile alea pe care, dacă ne uităm în jur, avem impresia că le pierdem: puritate, bucurie totală, joc, curiozitate, naşterea simţului umorului... Am noroc că asta mică are umor, o şi antrenăm în sensul ăsta, mai facem mişto de ea, o ţinem în "priză" puternic. Dar e foarte mişto, e foarte cuminte. Noi am tratat-o din start ca fiind al treilea partener al echipei."

13 elida elena fiica lui alin galatescu simona semen show de moda 5 jpg jpeg

Cum era de aşteptat, micuţa Elida Elena creşte în lumina reflectoarelor, alături de celebrii ei părinţi: "Se plimbă prin culise, stă la repetiţii, pentru ea e cel mai firesc lucru. Să nu uităm că acolo sunt zeci de oameni, spaţii noi, e mult de explorat şi, totuşi, a fost fantastic. Recent a fost la primul ei film la cinematograf! A fost la Alladin, cu ochelari speciali 3D, a fost distracţie totală!"

Cum era Alin Gălăţescu în copilărie? "Nu prea mâncam, băgam doar dulciuri, Eugenii şi alte chestii dulci. Am stat cu bunica foarte mult timp, am avut o bunică extraordinară. Aveam un puşti care stătea după mine, ca pază, şi atunci eu făceam toate tâmpeniile, că eram protejat de acest băiat din vecini, care mai venea pe la noi să mănânce... După aceea, n-am făcut excese. Am avut noroc de o mamă foarte mişto, cu simţul umorului, foarte frumoasă, foarte spirituală, iubitoare de călătorii şi, ca atare, şi sora mea s-a mutat definitiv în Germania, iar cele 4 fete ale ei au deja naţionalitate germană."

11 elida elena fiica lui alin galatescu simona semen show de moda 3 jpg jpeg

Şi Elida are toate şansele să fie la fel de plimbăreaţă ca familia ei. "A fost deja de două ori la Paris, a fost chiar la Săptămâna Modei, dar cu avionul a fost de zeci de ori. A fost în vacanţe cu noi - şi acum pregătim o vacanţă în Grecia."

Şi, pentru că vorbim despre o fetiţă cu doi părinţi foarte ancoraţi în lumea modei, am vrut să aflăm cum arată garderoba ei. "E foarte coolish, foarte lejeră. Mai mult Simona se joacă pe tema asta şi o îmbracă foarte bine, cu gust. O să treacă şi la faza de negru (aluzie la garderoba sa predominant neagră, n.r.), dar deocamdată îi plac culorile. De vreme ce Simona e cablată pe zona de fashion şi, la rândul ei, e îmbrăcată extrem de bine şi face multe experimente de stilism, şi pe asta mică o îmbracă foarte bine. Avem o garderobă foarte mare deja pentru cea mică. Dar nu exagerăm! Cea mai excentrică ţinută a fost când a avut serbarea de sfârşit de an, în primul an de grădiniţă, şi avea o rochie albă cu cvasi-trenă - ne-am distrat copios. Problema e că i-a plăcut atât de mult rochia de prinţesă, că a purtat-o şi acasă, şi la cumpărături..."

10 elida elena fiica lui alin galatescu simona semen show de moda 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}