Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, prima apariţie de cuplu din acest an. Iată ce fericiţi sunt împreună!

28 februarie, 2019
1 alexandru ciucu alina sorescualexandru ciucu colectie big boys only jpg jpeg

Este prima lor ieşire publică, după ce s-a scris că ar avea probleme în mariaj. Iată însă că celor doi soţi le merge chiar foarte bine.

Ca la fiecare început de an, Alexandru Ciucu a pregătit o nouă colecţie de costume bărbăteşti, pe care a lansat-o într-un cadru exclusivist. Şi, în ciuda tuturor zvonurilor, a avut-o alături şi pe frumoasa lui soţie şi mama celor două fetiţe ale sale, Alina Sorescu.

De altfel, Alexandru Ciucu, un familist convins, a dedicat această nouă colecţie, BigBoysOnly, viitorilor miri.

2 alexandru ciucu colectie big boys only 3 jpg jpeg

“Până acum m-am concentrat doar pe ceremonie de seară şi pe zona de business. Am observat însă că, tot mai des, mirii aleg să facă cununia civilă, care are loc pe timp de zi, la o alta dată decât cununia religioasă şi petrecerea. Au nevoie, prin urmare, şi de o ţinuta adecvată pentru cununia civilă şi am creat în acest sens câteva modele care să acopere segmentul acesta”, declară Alexandru Ciucu.

3 alexandru ciucu colectie big boys only 7 jpg jpeg

La capitolul design, Alexandru Ciucu a introdus un detaliu inedit în construcţia costumelor noii colecţii: un buzunăraş secret şi strategic amplasat în spatele reverului drept, care poate servi la depozitarea unui bureţel cu parfum sau a verighetelor, în cazul unui sacou de mire. De asemenea, colecţia vine cu o nouă propunere de rever, care îmbină cazura dreaptă cu gulerul şal.

9 oana romanalexandru ciucu colectie big boys only 1 jpg jpeg

Printre cei care au fost prezenţi la lansarea colecţiei s-au aflat Oana Roman şi Marius Elisei, Andrei Nourescu, dar şi Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, care tocmai pun la punct detaliile nunţii de anul acesta.

8 adelina pestritu virgil alexandru ciucu colectie big boys only jpg jpeg

Costumele Alexandru Ciucu sunt realizate în regim bespoke, cu materiale premium provenind de la cele mai bune ţesătorii din Italia, Franţa şi Marea Britanie, nouă furnizori de ţesătură precum Zegna, Loro Piana, Dormeuil, Barberis şi Albini.

7 andrei nourescualexandru ciucu colectie big boys only 2 jpg jpeg

Bespoke înseamnă croitorie. Croitorie adevărată. Multă lume confundă croitoria cu Made to Measure. Made to Measure nu este croitorie, este un mod industrial de a confecţiona un costum, plecând de la o măsura dată căreia i se fac anumite ajustări. Croitoria / Bespoke este un procedeu artizanal de croire, coasere şi călcare a unui costum, lucruri ce presupun un înalt grad de pregătire al maeştrilor croitori. Bespoke începe prin a ţi se crea propriul tipar, după propriile măsuri şi nu după o măsură clasică preexistentă într-o bază de date. După acest tipar unicat se croieşte costumul, se coase şi se insăilează pentru probă. Aici clientul vede pentru prima dată costumul, dar fără mâneci montate, fără guler, fără butoniere şi fără nasturi, pantalonii fără gaici şi fără betelie, etc. Îşi poate face totuşi o idee despre cum va arăta la final, în funcţie de alteraţiile pe care le hotărăşte croitorul. Proba este, de altfel, şi momentul cel mai important care diferenţiază Bespoke de Made to Measure. În cel de al doilea caz, această etapă este inexistentă, costumul vine gata făcut, făcând foarte dificilă o eventuală intervenţie de retuş”, explică designerul Alexandru Ciucu. 

4 alexandru ciucu colectie big boys only 10 jpg jpeg

Noile modele ale colecţiei BigBoysOnly pot fi admirate pe www.alexandruciucu.ro şi comandate la nou atelier al designerului din strada Belgrad, nr. 12, Bucureşti.

5 alexandru ciucu colectie big boys only 11 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg