Alina Vidican iubeşte din nou. Fosta soţie a lui Cristi Borcea, alături de un bărbat misterios

30 martie, 2021
1 alina vidican jpg jpeg

La cinci ani de la divorţul de Cristi Borcea, Alina Vidican se pare că şi-a găsit din nou fericirea. Fosta soţie a afaceristului apare pe reţelele de socializare alături de un bărbat misterios. Cei doi par extrem de fericiţi, semn că Alina s-a vindecat de rănile trecutului.

După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican a ales să se mute definitiv în Statele Unite. Blondina şi-a luat copiii şi s-a stabilit la Miami, locul în care acum se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Divorţul extrem de mediatizat a făcut-o pe Alina să îşi dorească să nu mai apară o vreme în lumina reflectoarelor. Recent însă, mama sa a da-o de gol, prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook. Alina apare alături de un bărbat misterios, semn că planetele s-au reaşezat din nou în viaţa fostei doamnei Borcea.

alina vidican iubit jpg jpeg

După divorţul de Alina Vidican, Cristi Borcea a ales să îşi unească destinul cu Valentina Pelinel, împreună cu care are trei copii, un băieţel şi două fetiţe gemene. Cu toate că este un tată şi un soţ fericit, Borcea nu a uitat nici de copiii săi care sunt în America.

„Sunt nopţi în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America. Pe Gloria nu am văzut-o de un an, Mellisa şi Alex au venit în iarnă… Toţi copii, nu am probleme cu ei, învaţă bine, sunt bine crescuţi. Dar depărtarea de ei este foarte grea,”,  a declarat Cristi Borcea.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg