Alina Vidican se transformă în Valentina Pelinel? Uite-le pe cele două soţii ale lui Borcea puse faţă în faţă

25 octombrie, 2018
1 alina vidican vs valentina pelinel 2 jpg jpeg

Divorţul de Cristi Borcea a afectat-o profund şi, încă de dinainte de despărţirea oficială, a doua doamnă Borcea a simţit nevoia să recurgă la schimbări drastice.

Se spune că în dragoste şi în război totul e permis. Iar între Alina Vidican şi Cristi Borcea a fost şi dragoste, şi război. Iar de când Valentina Pelinel a intervenit între ei, Alina Vidican a intrat parcă într-o cursă a transformărilor radicale.

Prima oară, am sesizat o schimbare majoră atunci când a apărut pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, cu declaraţii emoţionante, menite să-l facă pe fostul acţionar de la Dinamo să se întoarcă la ea. Alina, care până atunci avea părul şaten, s-a făcut blondă şi purta bucle mari, în cascadă, aşa cum purta şi Valentina. Mai mult, şi-a operat nasul, şi-a augmentat buza superioară şi şi-a reconturat sprâncenele.

Acum, la doi ani şi jumătate de la acel moment, Alina Vidican seamănă tot mai mult cu rivala sa - care între timp a devenit a treia doamnă Borcea, i-a născut acestuia un băieţel, pe Milan Cristian, şi este însărcinată din nou!

image

De când a plecat la Miami, s-a supus unei noi serii de operaţii estetice: şi-a rotunjit posteriorul cu silicon, a făcut injecţii în frunte şi în pomeţi  contra unei sume, spune presa, de vreo 51.000 de dolari, totul pentru a se transforma într-o adevărată bombă sexy.

Iată cum arăta înainte Alina Vidican şi câteva ipostaze în oglindă ale celor două soţii ale lui Cristi Borcea.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg