Amalia Năstase, speriată de ce a întâlnit în Herăstrău: "E o realitate pe care nu o putem ignora"

27 mai, 2021
1 amalia9 jpg jpeg

Amalia Năstase se declară dezamăgită de tabloul dezolant întâlnit în Herăstrău. Cândva un loc de vis,  parcul e acum plin de căpuşe şi ţânţari.

“E dezastru! Bălăriile de un metru, şobolani, tânţari, căpuşe!

Sunt foarte multe căpuşe pentru că nu s-a tăiat iarba. Mi-a răspuns doamna primar că nu este parcul Herăstrău sub jurisdicţia Primăriei Sectorului 1. Dar eu nu fac politică, asta vreau să înţeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că ţin cu ăla dinainte, cu ăla de după. Îi duc în parc pe copii, dar îi dau cu tot felul de substanţe, care şi alea sunt toxice.

Şi ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignora. Eu nu înţeleg cum de niciodată nu sunt bani în Bucureşti.

Nu ai cum să nu ai grijă de populaţie, mai ales că este pandemie. Este prima dată când văd în parcul Herăstrău şobolani. Doamna primar este prietenă cu domnul Nicuşor Dan, nu sunt din formaţiuni politice diferite, să nu se înţeleagă.

Trebuie curăţate toate parcurile, toate spaţiile verzi care nu sunt tunse. Unde sunt spaţii verzi netunse, acolo sunt căpuşe. Nu poţi să laşi Bucureştiul aşa, că nu e război. Este aproape iunie. E o ruşine. Suntem totuşi Capitala ţării. Nu ai cum să trăieşti în mijlocul unei pandemii într-o Capitală murdară. Oricine ar fi la putere, se poate, sunt soluţii şi se pot găsi”, a precizat Amalia Năstase la Antena3.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg