Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp. Ce tare a zdruncinat-o pe actriță procesul de defăimare

16 iunie, 2022
Johnny Depp cu Amber Heard foto shutterstock

Amber Heard vorbește deschis despre sentimentele sale, despre faptul că-l iubește pe Depp și cât de tare a afectat-o procesul de defăimare, pe toate palierele.

Actrița nu ezită să-și asume ceea ce simte, în ciuda verdictului clar și usturător, primit la începutul lunii. La capătul a șase săptămâni în care avocații ambelor părți au reluat povestea lor de la zero, scoțând la lumină cele mai sordide amănunte ale relației lor, când ei și-au pus pe tavă intimitatea, când ea a plâns și a povestit durerile care au apăsat-o în căsnicia cu faimosul actor, curtea de justiție din Washington i-a dat câștig de cauză lui Depp, iar Heard este obligată să plătească daune în valoare de 15 milioane de dolari. O sumă uriașă pentru Amber.

Johnny Depp vs Amber Heard (5) jpg

Vedeta de 36 de ani spune și că nu este o ”victimă pe placul lumii”. Starul din Aquaman a discutat cu Savannah Guthrie la NBC News despre ceea ce simte. Și nu are niciun dubiu, este convinsă că în sufletul său încă există foarte multă dragoste pentru starul de 58 de ani al ”Piraților din Caraibe”.

Johnny Depp vs Amber Heard (4) jpg

Amber spune în interviul care va fi difuzat vineri în America: ”Îl iubesc. L-am iubit cu toată inima. Și am făcut tot posibilul pentru a repara o relație distrusă, însă nu am reușit.”

Ea a continuat: ”Față de el nu am resentimente sau gânduri negative.”

”Poate fi greu de înțeles sau poate fi ușor de înțeles, dacă ai iubit vreodată în viață.”, a mai declarat blondina.

Amber Heard și Johnny Depp (3) jpg

Vedeta s-a simțit atacată în online de fanii lui Depp și e conștientă că o parte a procesului s-a jucat și pe platformele de socializare.

Amber a continuat pe această temă, spunând: „Nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, am cerut juriului să mă vadă, să mă audă și să judece ei înșiși.”

Procesul de defăimare a venit în urma interviului acordat de Heard în 2018 pentru Washington Post, în care a vorbit despre experiența sa cu violența domestică. Multe aluzii s-au făcut la adresa actorului, în ciuda faptului că numele său nu a fost menționat. Amber spune că acum are o reținere să mai vorbeasă deschis și că ea chiar a crezut că are dreptul de a vorbi. Heard e de părere că un proces de defăimare e făcut pentru a-ți lua vocea. Vedeta nu exclude să mai fie dată în judecată și recunoaște că verdictul a zdruncinat-o puternic, că se teme acum să mai detalieze lucruri, gândindu-se că poate plăti, la un moment dat, pentru ele.

Actrița a mai spus că deocamdată se va dedica fetiței sale de doar un an și că va mai aștepta până se va hotărî să mai joace într-un film.

Foto: Profimedia și Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg