Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp. Ce tare a zdruncinat-o pe actriță procesul de defăimare

16 iunie, 2022
Johnny Depp cu Amber Heard foto shutterstock

Amber Heard vorbește deschis despre sentimentele sale, despre faptul că-l iubește pe Depp și cât de tare a afectat-o procesul de defăimare, pe toate palierele.

Actrița nu ezită să-și asume ceea ce simte, în ciuda verdictului clar și usturător, primit la începutul lunii. La capătul a șase săptămâni în care avocații ambelor părți au reluat povestea lor de la zero, scoțând la lumină cele mai sordide amănunte ale relației lor, când ei și-au pus pe tavă intimitatea, când ea a plâns și a povestit durerile care au apăsat-o în căsnicia cu faimosul actor, curtea de justiție din Washington i-a dat câștig de cauză lui Depp, iar Heard este obligată să plătească daune în valoare de 15 milioane de dolari. O sumă uriașă pentru Amber.

Johnny Depp vs Amber Heard (5) jpg

Vedeta de 36 de ani spune și că nu este o ”victimă pe placul lumii”. Starul din Aquaman a discutat cu Savannah Guthrie la NBC News despre ceea ce simte. Și nu are niciun dubiu, este convinsă că în sufletul său încă există foarte multă dragoste pentru starul de 58 de ani al ”Piraților din Caraibe”.

Johnny Depp vs Amber Heard (4) jpg

Amber spune în interviul care va fi difuzat vineri în America: ”Îl iubesc. L-am iubit cu toată inima. Și am făcut tot posibilul pentru a repara o relație distrusă, însă nu am reușit.”

Ea a continuat: ”Față de el nu am resentimente sau gânduri negative.”

”Poate fi greu de înțeles sau poate fi ușor de înțeles, dacă ai iubit vreodată în viață.”, a mai declarat blondina.

Amber Heard și Johnny Depp (3) jpg

Vedeta s-a simțit atacată în online de fanii lui Depp și e conștientă că o parte a procesului s-a jucat și pe platformele de socializare.

Amber a continuat pe această temă, spunând: „Nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, am cerut juriului să mă vadă, să mă audă și să judece ei înșiși.”

Procesul de defăimare a venit în urma interviului acordat de Heard în 2018 pentru Washington Post, în care a vorbit despre experiența sa cu violența domestică. Multe aluzii s-au făcut la adresa actorului, în ciuda faptului că numele său nu a fost menționat. Amber spune că acum are o reținere să mai vorbeasă deschis și că ea chiar a crezut că are dreptul de a vorbi. Heard e de părere că un proces de defăimare e făcut pentru a-ți lua vocea. Vedeta nu exclude să mai fie dată în judecată și recunoaște că verdictul a zdruncinat-o puternic, că se teme acum să mai detalieze lucruri, gândindu-se că poate plăti, la un moment dat, pentru ele.

Actrița a mai spus că deocamdată se va dedica fetiței sale de doar un an și că va mai aștepta până se va hotărî să mai joace într-un film.

Foto: Profimedia și ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg