Amna nu se poate întoarce încă în România din cauza problemelor de sănătate. Medicii din Republica Dominicană au avertizat-o

19 ianuarie, 2021
4 amna probleme de sanatate 2 jpg jpeg

Se află încă în Republica Dominicană, sub tratament, iar medicii nu îi dau voie să revină în România!

Amna a fost eliminată de la Survivor Romania 2021, dar nu se poate întoarce în România din cauza problemelor de sănătate. Medicii din Republica Dominicană au avertizat-o. Vedeta a făcut acum primele declaraţii: 

"Din cauza problemelor de sanatate, doctorii spun ca organismul meu nu e pregatit pentru un zbor atat de lung 🥺 Asa ca, sunt nevoita sa mai raman cateva zile aici 🙏 Abia astept sa pot sa vin A C A S A ❤️", a scris ea pe reţelele de socializare.

1 amna probleme de sanatate 3 jpg jpeg

Se pare că vedeta a fost internată în spital: "Din pacate, drumul meu la @survivorromania.oficial s-a incheiat💚 Chiar daca m-am confruntat cu cateva probleme SERIOASE de sanatate, am incercat sa dau tot ce am mai bun 🙏 Ieri am iesit din spital si abia astept sa ajung ACASA ‼️ VA MULTUMESC din tot sufletul pentru TOATA SUSTINEREA ❤️ Nu aveti idee cate surprize am pregatit pentru VOI 🌴", a mai adăugat ea.

Amna, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România 2021

"Mult mai puternică! Deşi poate pentru telespectatori sau poate pentru colegi nu am fost suficient de puternică! Eu mi-am depăşit nişte limite! Am învăţat să stau cu mine! Eram tot timpul într-o fugă nebună în Bucureşti, telefoane, Instagram-ul, Facebook-ul, reţelele de socializare, lucruri de făcut, niciodată nu apucăm să stau cu mine! Am întâlnit nişte oameni, bine îi ştiam, dar aici, cum spuneau şi Războinicii, suntem familie! Seară nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poţi să faci e să comunici cu aproapele tău!

Nu-i nimic întâmplător că se întâmplă aşa! Starea mea de sănătate era din ce în ce mai slăbită şi nici în momentul acesta nu sunt foarte bine! Aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple şi le mulţumesc tuturor susţînătorilor de acasă şi că au înţeles că eu nu mai pot continuă! Iar colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni şi sunt familie de fapt! Şi mai departe o să fiu cea mai fericită când o să ne întâlnim la alte emisiuni sau pe stradă sau in studio! Şi vreau să va aplaud din tot sufletul! Va mulţumesc pentru tot ce m-aţi învăţat! Survivor România e o adevărată experienţă pe care merită s-o trăieşti şi mai departe va doresc să câştigaţi mâncare cu toţii, ştiu cât de importantă e că să puteţi să continuaţi! Şi sunt sigură că o să va urmăresc de câte ori o să fiu acasă!

Da, va votez! O să va susţin de acasă! Va mulţumesc!", a spus Amna înainte să-şi părăsească echipa.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg