Ana Baniciu: ”Tatăl meu nu şi-a dorit să fiu în industria asta”

13 octombrie, 2018
1 ana si mircea baniciu jpg jpeg

Fiica lui Mircea Baniciu povesteşte despre experienţele ei din viaţa profesională, dar şi din cea amoroasă la ”Refresh by Oana Turcu”.

Ana Baniciu, una dintre tinerele cântăreţe în vogă în acest moment şi câştigătoarea show-ului ”Asia Express”, vorbeşte deschis, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, despre felul cum i-a fost influenţată viaţa de faptul că tatăl ei este un artist celebru, dar şi despre cum s-a maturizat în utlima perioadă.

Ana recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor, pentru că, încă de mică, talentul ei a fost desconsiderat, lumea considerând că apariţiile nu-s decât meritul tatălui său, Mircea Baniciu.

”Acum încerc să-mi permit luxul de a nu mă mai interesa ce spune lumea. Eu nu i-am moştenit doar numele tatălui meu, am moştenit şi un talent de la el. Mama a fost, de fapt, cea care a văzut talentul în mine şi ea şi-a dorit să fac asta. Tatăl meu nici nu şi-a dorit să fiu în industria asta, eu mi-am dorit foarte mult”, mărturiseşte Ana Baniciu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

image

Cântăreaţa dezvăluie faptul că a trecut printr-o perioadă cu multe căutări care a culminat cu participarea la ”Asia Express”, show-ul difuzat de Antena 1, pe care ea şi buna ei prietenă Raluka l-au şi câştigat. 

”A fost o perioadă în care am căutat nişte răspunsuri, m-am căutat pe mine şi am fost cumva mai aproape de univers. M-am maturizat şi am vrut să aflu mai mult ce se întâmplă. Iar "Asia Express" a pus punct acestei căutări, pentru că am trăit atât de multe lucruri şi atât de puternice emoţional vorbind, traiectoria pe care noi am avut-o acolo, că eram cumva ultimele şi am terminat primele. Mi-am dat seama că sunt foarte puternică. Înainte nu prea aveam încredere în mine”, povesteşte Ana Baniciu.

image

Despre experienţele ei din viaţa profesională, dar şi din cea amoroasă, despre dorinţa de a-şi întemeia o familie, dar şi despre cu priveşte infidelitatea, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya