Ana Porgras, declaraţii despre relaţia cu Zanni, înfiripată la Survivor România: "Va continua, o să-l aştept la aeroport!"

6 aprilie, 2021
1 ana porgras jpg jpeg

Eliminată de la survivor, Ana Porgras a intrat în legătură cu Teo Trandafir la Teo Show, făcând o serie de mărturisiri despre legăturile ei cu ceilalţi concurent

Unul dintre subiectele atinse în discuţia cu Teo a fost reacţia lui Zannidache, unul dintre concurenţii Survivor - care a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că Ana Porgras a fost eliminată. Practic, Zanni nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile, lăsând să se vadă sentimentele care îl leagă de Ana. Ce a spus ea despre asta? „Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri. Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a spus Ana, la Teo Show.

Despre eliminarea ei Ana a spus că nu se aştepta să se întâmple asta. Sunt încă în stare de şoc. Nicio secundă nu mă aşteptam să ies. Mă bucur că am ieşit din competiţie cu capul sus, am ieşit după un traseu extrem de greu. Şi mă bucur că am ieşit învingătoare, pentru că am adus toate punctele care se puteau lua pe acel traseu", a mai declarat ea.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg