Anamaria Ferentz, aniversare cu surprize pentru iubit. Mesajul în care îşi mărturiseşte dragostea

14 martie, 2022
2 anamaria1 jpg jpeg

Anamaria Ferentz şi-a sărbătorit iubitul.

Solista şi Douglas au o relaţie de un an şi locuiesc împreună la o fermă, în Oregon. Ba mai mult, Anamaria se declară mai fericită ca niciodată şi are convingerea că şi-a întâlnit marea iubire.

“La mulţi ani, puiule! Te iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Mă inspiri să fiu o persoană mai bună, un partener mai bun şi un om mai bun în fiecare zi. Suntem atât de binecuvântaţi să ne avem unul pe celălalt. La un 111 ani de iubire, sănătate şi fericire”, i-a urat artista jumătăţii sale.

Douglas are şapte copii dintr-o relaţie anterioară, aşa că Anamaria a trebuit să se obişnuiască rapid şi cu rolul de mamă vitregă.

“Din cauza situaţiei cu Covidul, dar şi a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat şi am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraş şi de toate…unde să alerge Supai liber şi liniştit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie!

De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii şi plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Aşa că ai grijă ce îţi doreşti!”, povestea Ferentz pentru Ciao.ro.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE