Anamaria Prodan a primit un inel preţios de la Laurenţiu Reghecampf. Cât valorează bijuteria - VIDEO

6 februarie, 2020
16 anamaria prodan a primit inel de 20 000 de lire 2 jpg jpeg

Anamaria Prodan a primit un inel în valoare de 20.000 de lire din partea soţului, a lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a avut un motiv întemeiat. 

Anamaria Prodan va apărea din nou la TV, după ce a renunţat la emisiunea "Gospodar fără pereche", de la Pro TV. Va avea propriul reality-show, la Antena Stars. Cu această ocazie, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să îi facă un cadou special. El nu a fost prezent la evenimentul de lansare al noului proiect, însă cu ajutorul prietenilor i-a dăruit Anamariei un inel de 20.000 de lire, de la celebrul brand Cartier. 

"Este cadou pentru reality-show. Este un cadou de la soţul meu. Mi-a făcut o surpriză. Nu ştiam de ce toată lumea vine aşa în jurul meu, nu înleţegeam. Au planificat totul. A fost un moment frumos pentru mine. ", a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru OK! Magazine. 

Anamaria Prodan aproape că a lăcrimat când a văzut ce surpriză i-a făcut soţul. 

Impresara a ales să poarte la eveniment un costum creat de M. Marquise. Acesta costă aproximativ 1.500 de euro. Pe cap a purtat o pălărie care valorează aproximativ 100 de euro. Şi Adelina Pestriţu a îmbrăcat această ţinută chiar la botezul fiicei sale. 

Anamaria Prodan nu pune preţ pe bunurile materiale

În repetate rânduri a fost surprinsă la evenimente, la apariţii televizate cu haine de zeci de mii de euro. Bijuteriile pe care le poartă mereu valorează sute de mii de euro. Impresara spune că nu pune preţ deloc pe aceste bunuri, cea mai importantă este familia pentru ea. 

Anamaria Prodan îşi iubeşte enorm copiii, dar şi soţul. Aceştia o fac foarte fericită, nu bijuteriile sau hainele de firmă. 

"Eu cred că fiecare trăieşte la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că suntem la fel. Dacă eu îmi iau o maşină de jumătate de milion de euro, celălalt dă jumătate din banii pe care îi are, noi trăim la nivelul acesta. Ideea că sunt divă, că eu mai ştiu...nu. Da, eu muncesc foarte mult, dar nu pot acuza pe cineva că nu munceşte. În viaţă trebuie să ai şi noroc. Trebuie să fii şi omul potrivit la locul potrivit. Sunt foarte mulţi care muncesc mai mult decât muncesc eu. 

Eu m-am născut sub o stea norocoasă şi vreau să rămân acolo.", a mai declarat Anamaria Prodan.  

Anamaria Prodan are din nou reality-show

Anamaria Prodan dezvăluie lucruri mai puţin ştiute din viaţa sa în cadrul show-ului ei „Preţul succesului”, ce va putea fi văzut la Antena Stars. 

Reality show-ul ce îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca şi Reghe, Preţul succesului”, va avea premiera duminică, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producţia surprinde pas cu pas momente din viaţa îndrăgitei familii, o echipă de filmare însoţindu-i pe aceştia 24 de ore din 24.

Deşi locuiesc în ţări diferite, pe continente diferite şi au preocupări diferite, cuplul Anamaria şi Laurenţiu şi copiii acestora sunt foarte conectaţi la viaţa de familie, întrerupându-şi cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

Foto: Cosmin Ştefan, OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg