Anamaria Prodan, despre cel mai greu moment: “Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina”

6 martie, 2020
1 anamaria a pierdut sarcina jpg jpeg

În faţa publicului apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar Anamaria Prodan a trecut printr-o mare suferinţă, când a pierdut o sarcină.

Vãzut ca unul dintre cele mai vesele şi lipsite de griji cupluri din showbiz-ul românesc, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu sunt feriţi de probleme. În cel mai nou episod al reality-ului Prodanca şi Reghe, Preţul succesului, difuzat duminica aceasta, de la 19:45, la Antena Stars, Anamaria vorbeşte despre un moment foarte dureros din viaţa lor.

“Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o intrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria.

Ea şi soţul au trecut peste acel moment dureros, dar nici până în ziua de azi nu l-au uitat. 

În viitorul episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe, Preţul succesului, telespectatorii vor putea urmãri imagini de la evenimentul de lansare a emisiunii, atunci când Ana a fost surprisã de soţul sãu cu un gest foarte romantic. Pentru cã nu i-a putut fi alãturi în acea zi, Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soţiei sale un cadou extravagant, prin intermediul unui bun prieten. Iată AICI imagini cu inelul!

“Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bãrbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bãrbaţi pe cale de dispariţie. Bãrbaţii adevãraţi. Iar inelul acela este inelul pe care l-am vãzut într-o vitrinã şi am zis: <O, ce frumos era inelul ãla>. Şi a venit inelul. Am plâns pentru cã Laur nu a putut sã fie langa mine, dar a fost lângã mine aşa cum a ştiut el mai bine şi cum ştia cã mã face fericitã!”, a mai declarat Anamaria. Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg