Anamaria Prodan sare în apărarea arbitrului Colţescu: "Mi se pare o tâmpenie, o prostie"

11 decembrie, 2020
1 anamaria prodan si sebastian coltescu jpg jpeg

Nu a rămas indiferentă şi că făcut declaraţii tăioase în cazul arbitrului Sebastian Colţescu! Iată ce spune Anamaria Prodan!

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism după incidentul controversat de la partida dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, când a fost auzit spunând replica ăla negru despre antrenorul secund al echipei turce. Ce spune acum Anamaria Prodan?

În minutul 14 al partidei, Sebastian Colţescu a fost auzit folosind către arbitrul central Ovidiu Haţegan formula de identificare ăla negru, despre antrenorul secund al echipei Başakşehir, Pierre Webo. Incidentul, din cauza căreia s-a oprit şi partida, a provocat un scandal uriaş. Anamaria Prodan a făcut câteva declaraţii, a amintit că ea trăieşte o bună perioadă din fiecare an şi în America şi nu doar o dată a avut de-a face cu situaţii neplăcute, catalogate drept rasiste.

Anamaria Prodan i-a luat apărarea centralului de 43 de ani într-o intervenţie la Telekom Sport, spunând că acesta a fost victima unei situaţii şocante

"*Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândeşti înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă, omul ăsta (n.r. - Sebastian Colţescu) vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru. *Pentru că a nu l ai făcut niggar! (n.r. - cioroi). Nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, şi fabrica e în România. Păi, sunt rasişti turcii? Cum vine asta? *Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la «masa verde» şi se termina bâlciul. *Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi, probabil, şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta."

2 sebastian coltescu jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}