Anastasia Lazariuc: “Sunt îngrijorată. Războiul ne-a afectat pe toţi. Şi în Republica Moldova este tensiune"

17 martie, 2022
1 anastasia2 jpg jpeg

S-a născut în Republica Moldova, iar în Ucraina are numeroşi prieteni, aşa că în aceste zile suferinţa pentru cei rămaşi departe o încearcă din plin pe Anastasia Lazariuc.

”Războiul ne-a afectat pe toţi. Ne-a afectat mai ales pentru că Rusia e foarte aproape de Ucraina. De aceea şi în Republica Moldova este tensiune. Situaţia este atât de delicată… Iar eu sunt şocată de tot ceea ce s-a întâmplat cu pandemia, iar acum a venit alt stres cu războiul. Sunt foarte îngrijorată. Am doi copii, am nepoţi şi îmi doresc să fie pace. Am nişte prieteni pe partea de Bucovina, acum protejaţi. Deocamdată e linişte, dar stau şi ei în tensiune, ca toţi cei din Ucraina”, spune solista pentru Fanatik.ro.

Pandemia şi războiul au împiedicat-o pe cunoscuta artistă să îşi lanseze cartea, ”Privighetoarea din vis”,  la Bucureşti şi Chişinău.

”Nu i-am putut face o lansare, deşi ea a văzut lumina tiparului în urmă cu doi ani de zile. De atunci tot aştept să îi pot face o lansare. Tocmai ce m-a sunat o prietenă şi îi spuneam că mă gândeam ca lansarea de la Chişinău să aibă loc la bibliotecă. Dar vedem până la urmă ce vom decide, important este să fie pace! A trecut pandemia a început războiul”.Recente pe Ok! Magazine

Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg