Anca Badiu: "Şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine"

9 ianuarie, 2020
1 badiu jpg jpeg

S-a retras din showbiz după ce şi-a pierdut fratele, a fost încercată de depresie, dar acum se luptă să revină pe linia de plutire.

“M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viaţa mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit şi asta a declanşat o suită de stări, cum ar fi anxietatea şi depresia severă. Apoi au urmat tratamentul, kilogramele în plus, izolarea. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc”, a mărturisit Anca Badiu pentru Ciao.ro.

Astăzi, Anca se luptă să scape de kilogramele acumulate. “Merg la un nutriţionist şi sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică şi luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am renunţat la pastile şi mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reuşit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos şi sport.

Când m-a văzut la sală a venit la mine şi mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiţionat în privinţa slăbitului, reuşind să dau jos 20 kilograme în două luni şi jumătate. După aceasta… şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine”.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg