Anca Ciota şi Phelipe vor deveni părinţi: "Avem emoţii pe care nu le putem descrie în cuvinte"

30 noiembrie, 2021
4 anca2 jpg jpeg

Prezentatoare rubricii Meteo de la Kanal D este însărcintă în trei luni şi jumătate. Anca Ciota şi Phelipe sunt împreună de 15 ani.

„Baby is coming in May, 2022. Avem emoţii pe care nu le putem descrie în cuvinte. Am emoţii doar când scriu aceste cuvinte şi mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste”, a scris Anca Ciota pe o reţea de socializare.

“Noi suntem împreună de 15 ani, dar nu ne-am pus pe treabă de ani de zile. Am considerat că a venit momentul atunci când ne-am mutat la casă. Din mai am început. Şi a venit din a doua încercare. Am fost norocoşi. Mi-am dat seama că sunt însărcinată, că mi se mărea decolteul. Am făcut testul de sarcină într-o duminică, am urcat la toaletă şi s-a înroşit instantaneu. Am început să urlu, Phelipe era în curte cu un vecin. L-am chemat urgent! Ştiu şi părinţii”, a povestit Anca Ciota la Kanal D.

„Totul s-a întâmplat neaşteptat de repede! Am simţit că e real la prima ecografie când am şi auzit inimioara bebeluşului.

Suntem amandoi extrem de fericiţi şi nerăbdători pentru tot ce urmează. Am trecut deja de primul trimestru şi până acum m-am simţit foarte bine, chiar sunt o gravidă norocoasă”, a mai spus Anca pentru Wowbiz.ro.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg