Anca Serea, imagini incendiare. Prezentatoarea a dezvăluit cum menţine flacăra pasiunii în cuplu

30 septembrie, 2021
1 anca serea jpg jpeg

Anca Serea pare genul de persoană care ştie exact cum să facă faţă provocărilor vieţii. Mamă cu şase copii reuşeşte să aibă grijă atât de ea, cât şi de armonia în cuplu.

Orice părinte ştie cât este de complicat să jonglezi printre atribuţiile zilnice, când să mai găseşti timp de pasiune? Ei bine, Anca Serea şi soţul său Adrian Sână reuşesc.

Mai mult, Anca a postat imagini incendiare cu ea în cadă, însoţite de un text menit să îi ajute pe toţi cei care vor să readucă pasiunea în cuplu:

stanga
dreapta
2 anca serea1 jpg jpeg
3 anca serea2 jpg jpeg
1 anca serea jpg jpeg
5 anca serea3 jpg jpeg
6 anca serea4 jpg jpeg
7 anca serea5 jpg jpeg
8 anca serea6 jpg jpeg

”Zilele acestea am petrecut mult timp in doi, alaturi de Adrian, si pentru ca multe persoane m-au intrebat, va voi explica in continuare mai in detaliu. Chiar daca poate v-am mai spus si in trecut timpul petrecut in cuplu este deosebit de important deoarece mentine o relatie sanatoasa. Atunci cand ai o familie, adica cand apar copii,priorităţile se schimba si ajungi, fara sa vrei, prins intr-o rutina obositoare intre munca si casa. Noi in cuplu ne alocam in fiecare saptamana cel putin o zi in care iesim in oras singuri si incercam, pe cat posibil, sa avem si cateva zile de vacanta in doi. Nu va imaginati ca este usor, chiar daca multe persoane isi imagineaza ca am foarte multe ajutoare, adevarul este ca doar mama uneori si bona Leei sunt cele care au grija de copii. Insa cred ca daca noi am reusit si voi puteti reusi. Nu imi imaginez ca detin reteta fericirii in cuplu, dar stiu ca nu este suficient sa spui unui om ca il iubesti, trebuie sa ii si arati si sa ai parte de momente de liniste si tandrete cu acesta. O zi cu iubire va dorim!”, şi-a încheiat mesajul Anca Serea.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg