Anca Serea şi-a dus mama la spital. Ce s-a întâmplat

11 iunie, 2021
1 serea5 jpg jpeg

Îi e cel mai mare ajutor, cu ea împarte totul. Anca Serea a trecut prin momente cumplite după ce mama ei s-a simţit rău şi a trebuit să colinde  prin câteva spitale.

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simţit destul de rău cu sănătatea şi ieri şi alaltăieri şi am luat decizia să mergem la spital.

M-am plimbat prin mai multe spitale. Am fost foarte mulţumiţi de serviciile lor. Vreau să-i mulţumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama şi s-a ocupat foarte bine de dânsa', a spus Anca  Serea pe un cont de socializare.

Femeia a vorbit întotdeauna cu mândrie despre celebra sa fiică.

"În primul rând mi-am dorit să nu se schimbe niciodată, adică să nu îşi piardă modestia, după aceea, dacă are posibilitatea să ajute pe cei mai slabi decât ea, să facă cât mai mulţi copii pentru că eu nu am avut decât doi şi puţine rude şi am tânjit toată viaţa după mai multă lume în jurul meu şi să aibă parte de multă, multă fericire. Când am văzut-o prima dată la tv am simţit o mândrie nemărginită pentru că cineva, odată, mi-a prezis că ea va ajunge mare, dar cum noi nu credem în pronosticuri de genul acesta, am luat-o ca atare şi uite că Dumnezeu a ajutat-o să ne reprezinte familia, să reprezinte câteodată chiar şi ţara şi eu m-am bucurat nespus de mult. V-am spus că ce apreciez cel mai mult la copilul meu este că şi-a păstrat modestia şi este la fel de ingenuă cum a fost tot timpul", spunea mama Ancăi Serea.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg