Anca Serea, speriată de fetiţa sa. Ce decizie a luat Sarah

5 august, 2019
1 sarah 1021x1024 jpg jpeg

Anca Serea s-a îngrijorat când a aflat că fetiţa sa, Sarah, vrea să fie vegetariană, dar în cele din urmă a reuşit să îi înţeleagă alegerea. Ba mai mult, a găsit soluţii şi pentru un meniu variat.

“Micuţa mea luptătoare pentru drepturile animalelor a luat decizia de a deveni vegetariană în urmă cu câţiva ani. M-am îngrijorat iniţial, este adevărat, dar apoi i-am fost alături şi am susţinut-o. La noi în familie fructele şi legumele se consumă oricum din abundenţă, aşadar nu reprezintă ceva deosebit faptul că Sarah le preferă. Încerc să îi ofer zilnic alimente din cele patru grupe alimentare: legume, fructe, leguminoase (mazăre, fasole, linte) şi cereale integrale. Nu exagerăm cu fibrele. deoarece am aflat că poate fi redusă asimilarea fierului, a zincului şi a calciului şi nu uit de importanţa grăsimilor bune, cum sunt acizii graşi omega 3, de care are nevoie în creştere ”, a scris frumoasa brunetă pe blogul ei.

Specialiştii cred că acest tip de alimentatie oferă o mulţime de avantaje, inclusiv un nivel redus al colesterolului, risc scăzut de boala cardiacă şi de diabet, nivel redus al tensiunii arteriale şi, nu în ultimul rând, o rată mai mică de cancer.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate