Anda Adam divorţează de soţul său? Cântăreaţa face declaraţii despre căsnicia cu Sorin

12 mai, 2020
8 anda adam si sotul sorin 3 jpg jpeg

Se apropie un divorţ sau zvonurile nu trebuie să le băgăm în seamă? Anda Adam a făcut declaraţii după ce a apărut în presă, că ar divorţa de soţul ei Sorin. 

De curând, Anda Adam părea nespus de fericită, mai ales că a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani. La aşa vârstă, artista are o siluetă de invidiat, un chip cum multe tinere şi-ar dori. Acum, au fost făcute publice dezvăluiri nu despre cariera artistei, cum ne aşteptam, ci despre viaţa personală. 

Cântăreaţa a apărut fără verighetă şi a dat de bănuit. S-a despărţit de soţul ei Sorin? Ea a dezvăluit într-o emisiune TV că atunci când va fi nevoie să anunţe ceva nu se va feri şi va recunoaşte tot ce i se întâmplă. Artista nu a negat că nu ar exista probleme în cuplu, dar a specificat clar că va scrie chiar pe pagina sa de Facebook dacă va lua o decizie sau dacă are ceva să povestească despre viaţa personală: "Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorţ). Mereu am fost un om care şi-a asumat lucruri şi nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe reţelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viaţa mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculaţii.

M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorţat. Ca să concluzionez, când voi pune pe reţelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeţi. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare".

1 anda adam si sotul sorin 5 jpg jpeg

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin în anul 2015 şi au împreună o fetiţă. Nu ştim exact, dar ar părea că relaţia lor nu mai este la fel ca înainte, pe conturile de socializare ale artistei, soţul nu mai apare în imagini cu ea de aproximativ doi ani, chiar din 2018. În plus, conform Playtech, acesta ar fi avut şi un proces în urma căruia a avut de restutuit sume importante de bani.

Ştim cu siguranţă că Anda Adam munceşte pentru a-şi întreţine familia, pentru a-i oferi fetiţei tot ce e mai bun. 

7 anda adam si fiica sa 1 jpg jpeg

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg