Andreea Antonescu are planuri mari de viitor, deşi n-a divorţat încă: "Sunt pregătită să-mi refac viaţa, să fac nuntă, încă un copil"

23 octombrie, 2020
6 andreea antonescu nunta al doilea copil 1 jpg jpeg

Andreea Antonescu a revenit din nou în atenţia publică după reunirea trupei Andrei, după anunţul divorţului şi, mai nou, după participarea sa în emisiunea "Ferma", de la Pro TV. Cântăreaţa a dezvăluit că are mari planuri de viitor, o nuntă, un copil, chiar dacă nu a divorţat încă de tatăl fiicei sale, de Traian Spak. 

Nu, nu mai e cale de întoarcere, Andreea Antonescu îşi doreşte divorţul de Traian Spak. De ce nu s-a finalizat până acum? De luni de zile cântăreaţa a anunţat că ei nu mai formează un cuplu, dar despărţirea legală e de durată: "Viaţa m-a învăţat să nu spun "NU" niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în ţară! (n.r. din SUA) Noi suntem în continuare în relaţii bune şi ne sfătuim în tot ce o priveşte pe Sienna!", a spus Andreea Antonescu pentru click.ro. 

Cei doi au o fetiţă împreună, pe Sienna. Micuţa petrece mult timp la Galaţi, la mama artistei: "Sienna e o fetiţă minunată, perfectă, este de departe cea mai mare realizare a mea! Îi place să înveţe la şcoală, este pasionată de pictură, dar şi foarte talentată la muzică şi în special la actorie! Da, eu merg săptămânal la Sienna în Galaţi, petrecem mult timp împreună! Mama este învăţătoare şi ştie exact cum să o ajute pe Sienna! "

1 andreea antonescu si fiica sa 3 jpg jpeg

Andreea Antonescu are planuri mari de viitor

stanga
dreapta
1 andreea antonescu si fiica sa 3 jpg jpeg
2 andreea antonescu si fiica sa 2 jpg jpeg
3 andreea antonescu si fiica sa 1 jpg jpeg
4 andreea antonescu nunta al doilea copil 2 jpg jpeg
5 andreea antonescu nunta al doilea copil 1 jpg jpeg

Cântăreaţa îşi doreşte al doilea copil, ba chiar să facă nuntă, să poarte rochia albă de mireasă: "Deşi până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă şi nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat...V-am mai zis “Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viaţa, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!”"

4 andreea antonescu nunta al doilea copil 2 jpg jpeg

Foto: Facebook