Andreea Antonescu, contract nou în televiziune. Unde poate fi văzută

27 august, 2021
3 andreea12 png jpeg

Andreea Antonescu intră în concurs pentru a doua oară la Splash! Vedete la apă, deşi nu ştie să înoate: ”M-a luat panica!”

Participă pentru a două oară la Splash! Vedete la apă, dar şi-a dat seama că lucrurile nu mai sunt la fel de uşoare.

Andreea Antonescu a mărturisit că experienţa trecută de la Splash! Vedete la apă nu i-a fost de mare folos, ba dimpotrivă!: ”Îmi aminteam de data trecută că dădeam de două ori din mâini şi ieşeam la suprafaţă. Acum nu mai ieşeam şi m-a luat panica. Nu am venit aici să învăţ să înot. Vreţi să sar, sar, dar nu mă puneţi să înot!”, a povestit artista.

stanga
dreapta
1 andreea11 png jpeg
3 andreea12 png jpeg

Încă de la primele antrenamente, Andreea a mărturisit că este o persoană suficient de dornică de adrenalină, căreia în anumite momente îi place viaţa trăită la maximum: „Din când în când îmi asum nişte riscuri!”, le-a mărturisit antrenorilor. Sub efectul adrenalinei pe care ţi-o oferă acest sport, Andreea nu a ţinut cont de toate sfaturile primite de la antrenori, astfel că la unul dintre antrenamente a reuşit să atingă apa într-un mod incorect, care a dus la o uşoară accidentare: „M-am accidentat! M-am lovit sub sâni, dar durerea radiază până în spate!”. Imediat, concurenta a primit ajutorul medicilor aflaţi în permanenţă la bazin, dar a cerut apoi să continue antrenamentele.

Sâmbătă şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, concurenţii  îşi vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuţi antrenori din România, totul pentru ca prestaţiile lor să fie de excepţie. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeş, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader şi Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiţie.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg