Andreea Antonescu, pregătiri pentru botez. Ce locație a ales vedeta și când va avea loc marea petrecere

7 iunie, 2023

Andreea Antonescu se pregătește pentru botezul mezinei sale, Venice Victoria, al cărui tată este jurnalistul Victor Vrînceanu. Artista mai are o fetiță, Sienna Spak, în vârstă de 12 ani.

Andreea antonescu jpg

Artista a ales locația pentru petrecere cu puțin timp înainte să plece în America și acum își pune ordine în gânduri și pune pe listă tot ce are de  făcut și de organizat pentru ca botezul micuței sale să fie unul de neuitat.

“Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă  pentru că așa este normal și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată! Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria”, ne-a mărturisit Andreea Antonescu.

De la interioarele elegante cu pereții vitralii ce oferă o priveliște unică, până la pădurea bogată și iazul spectaculos, fiecare colț indoor sau outdoor de la Jubile Forest poate deveni cadrul perfect pentru cele mai frumoase fotografii.

“Abia acum am început să dăm invitațiile pentru botez și să punem toate detaliile la punct, care sunt multe, pentru petrecerea fetiței celei mici și nu vreau să omit nimic pentru că ne dorim să iasă totul perfect!”, a mai adăugat artista.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în decembrie 2022, iar la scurt timp după asta, mai precis la începutul lunii martie, și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului său, jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi se înțeleg bine de dragul fetiței lor și își doresc să îi organizeze o petrecere memorabilă de botez acesteia.

Foto: arhivă personalăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg