Andreea Bălan a lansat o melodie de suflet: "4 martie este ziua în care am primit o a doua şansă la viaţă. În această zi s-a născut Clara"

4 martie, 2021
1 andreea balan si fiica clara jpg jpeg

E mai emoţionată ca niciodată! Andreea Bălan a lansat o melodie de suflet cu gândul la experienţa pe care a avut-o fix acum doi ani de zile. 

Pe 4 martie 2019, la un spital din Bucureşti, Clara Maria venea pe lume. A doua fetiţă a Andreei Bălan s-a născut printr-o operaţie de cezariană. Complicaţiile au apărut pentru vedetă chiar pe masa de operaţie, a fost la un pas de moarte. Medicii au salvat-o, însă a trecut prin momente delicate. La doar câteva zile, ea a suferit o altă intervenţie. Cântăreaţa şi-a revenit complet şi acum e fericită alături de fiicele ei. 

La doi ani de la clipele neplăcute, Andreea Bălan a lansat o melodie de suflet. 

"Dragii mei, cu emoţie şi cu multă dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoţionante piese din carieră mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a două şansă la viaţa. În această zi s-a născut Clara şi de aceea vreau că în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier", melodia care mă reprezintă şi îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoţionantă, care spune povestea copilăriei şi a adolescenţei noastre. Mulţumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să va placă ceea ce a ieşit şi să va bucuraţi că împreună creăm Amintiri nemuritoare"

Andreea Bălan are doi copii cu George Burcea, fiica cea mare, Ella Maya, şi pe cea mică, Clara Maria. 

fiicele andreei balan jpg jpeg

De ce refuză Andreea Bălan să vorbească despre iubit, despre Tiberiu Argint

Artista nu dă niciodată prea multe detalii despre relaţia ei, şi nici nu etalează poze cu noua sa cucerire pe vreo reţea de socializare. Motivul? Solista vrea să trăiască această dragoste într-un mod distret, poate şi pentru că la mijloc sunt fetiţele sale. „Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşază. Toată perioada cu separarea s-a dus, a trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau ca această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susţinere, un sprijin”, spune cântăreaţa, conform wowbiz.ro

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg