Andreea Bălan a spus cum e să fie mamă singură. Cine e persoana care o ajută necondiţionat

9 octombrie, 2020
8 andreea balan mama singura 7 jpg jpeg

Andreea B─âlan e preocupat─â acum cu via┼úa profesional─â, dar ┼či cea personal─â. Are o mul┼úime de proiecte, dar se concentreaz─â ┼či asupra fiicelor sale. A dezv─âluit cum e s─â fie mam─â singur─â, cum se descurc─â cu cele dou─â micu┼úe ale sale. 

C├ónt─ârea┼úa este ├«n divor┼ú de George Burcea, tat─âl feti┼úelor sale. Cei doi nu mai locuiesc de luni bune ├«mpreun─â, iar copiii au r─âmas ├«n grija vedetei. Andreea B─âlan a dezv─âluit acum cum e s─â fie mam─â singur─â, dar ┼či cine o ajut─â cu Ella ┼či Clara: 

"O am pe mama mea, care m─â sprijin─â cu absolut orice. Ea este un real ajutor ┼či este din prima zi de via┼ú─â a Ellei. Ea este cea care ┼úine casa ┼či ┼čtie tot. E st├ólpul meu. ├Äi mul┼úumesc, ├«i spun c─â o iubesc, o respect, o apreciez, ┼či s─â ai, mami, ani mul┼úi ┼či mult─â s─ân─âtate s─â fii l├óng─â noi!", a spus ea la Antena Stars.

3 andreea balan mama singura 5 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 andreea balan mama singura 7 jpg jpeg
2 andreea balan mama singura 6 jpg jpeg
3 andreea balan mama singura 5 jpg jpeg
4 andreea balan mama singura 4 jpg jpeg
5 andreea balan mama singura 3 jpg jpeg
6 andreea balan mama singura 2 jpg jpeg
7 andreea balan mama singura 1 jpg jpeg

Andreea Bălan a mai dezvăluit că Ella, fiica ei cea mare, merge la grădiniţă: "Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniţă. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc."

5 andreea balan mama singura 3 jpg jpeg

Andreea B─âlan, de┼či evit─â s─â vorbeasc─â despre fostul so┼ú, a povestit c─â face tot ce ├«i st─â ├«n putin┼ú─â pentru a suplini lipsa unui p─ârinte din via┼úa feti┼úelor ei: "Pentru mine e important s─â fie ambele fericite ├«n mod egal ┼či s─â le fericesc ├«n mod egal ┼či s─â nu simt─â c─â exist─â diferen┼úe. Fiecare copil percepe diferit aten┼úia p─ârin┼úilor, iar eu acum, fiind mam─â singur─â ┼či full-time, trebuie s─â suplinesc mai mult."

7 andreea balan mama singura 1 jpg jpeg

Foto: Facebook