Andreea Bălan, eleva lui Tiberiu Argint. Ce fac cei doi îndrăgostiţi în timp ce George Burcea a rămas acasă, cu fetiţele

15 ianuarie, 2021
1 andreea balan si tiberiu argint jpg jpeg

Ea reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală! Andreea Bălan are o mulţime de proiecte în care e implicată, dar îşi face timp şi pentru fetiţele ei, pentru familie, şi pentru iubit. Iată prin ce experienţe trec împreună. 

Andreea Bălan trăieşte de câteva luni o poveste de iubire despre care nu a vrut să vorbească public, îşi doreşte ca acest capitol din viaţa ei să nu îl împartă cu alţii, să rămână doar pentru ea. Relaţia ei cu Tiberiu Argint o ţine departe de camerele de filmat, dar iată că totul devine din ce în ce mai serios. Cântăreaţa i-a cunoscut părinţii acestuia, s-a împrietenit şi cu sora lui, prezentatoarea Sonia Argint Ionescu, şi se pare că merg des în vacanţe. 

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au avut parte de o escapadă la munte. Acesta a fost profesorul artistei. Vrea să o înveţe să schieze. 

„Dragi tovarăşi şi prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăţ să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Gata, mi-am luta inima în dinţi! Nu ştiu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o să fie o nebunie! Să îmi ţineţi pumnii!”, a declarat Andreea Bălan pe Instagram.

Cei doi au purtat costumele adecvate pe pârtie şi au fost însoţiţi şi de sora lui. Se pare că au avut parte de momente frumoase. 

6 andreea balan la munte cu iubitul 3 jpg jpeg

În tot acest timp, George Burcea şi-a vizitat fetiţele la vila unde a locuit înainte de anunţul divorţului. Clara şi Ella s-au bucurat de prezenţa lui. Actorul nu a ratat ocazia de a le face poze şi de a le posta pe reţelele de socializare.

3 george burcea si fetitele 1 jpg jpeg

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg