Andreea Bălan, eleva lui Tiberiu Argint. Ce fac cei doi îndrăgostiţi în timp ce George Burcea a rămas acasă, cu fetiţele

15 ianuarie, 2021
1 andreea balan si tiberiu argint jpg jpeg

Ea reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală! Andreea Bălan are o mulţime de proiecte în care e implicată, dar îşi face timp şi pentru fetiţele ei, pentru familie, şi pentru iubit. Iată prin ce experienţe trec împreună. 

Andreea Bălan trăieşte de câteva luni o poveste de iubire despre care nu a vrut să vorbească public, îşi doreşte ca acest capitol din viaţa ei să nu îl împartă cu alţii, să rămână doar pentru ea. Relaţia ei cu Tiberiu Argint o ţine departe de camerele de filmat, dar iată că totul devine din ce în ce mai serios. Cântăreaţa i-a cunoscut părinţii acestuia, s-a împrietenit şi cu sora lui, prezentatoarea Sonia Argint Ionescu, şi se pare că merg des în vacanţe. 

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au avut parte de o escapadă la munte. Acesta a fost profesorul artistei. Vrea să o înveţe să schieze. 

„Dragi tovarăşi şi prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăţ să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Gata, mi-am luta inima în dinţi! Nu ştiu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o să fie o nebunie! Să îmi ţineţi pumnii!”, a declarat Andreea Bălan pe Instagram.

Cei doi au purtat costumele adecvate pe pârtie şi au fost însoţiţi şi de sora lui. Se pare că au avut parte de momente frumoase. 

6 andreea balan la munte cu iubitul 3 jpg jpeg

În tot acest timp, George Burcea şi-a vizitat fetiţele la vila unde a locuit înainte de anunţul divorţului. Clara şi Ella s-au bucurat de prezenţa lui. Actorul nu a ratat ocazia de a le face poze şi de a le posta pe reţelele de socializare.

3 george burcea si fetitele 1 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul