Andreea Bălan îşi sărbătoreşte fetiţa: "Inima mea s-a oprit pentru câteva secunde"

4 martie, 2022
1 balan30 jpg jpeg

În urmă cu trei ani, cel mai frumos moment din viaţa ei se transforma într-un coşmar. Andreea Bălan o aducea pe lume pe Clarita, dar ajungea să se lupte şi pentru propria viaţă. Astăzi, artista o sărbătoreşte pe fetiţa care avea să schimbe atât de multe odată cu apariţia ei.

“Azi este (poate) cea mai importantă zi din viaţa mea, deoarece este ziua în care am dat viaţă, dar şi ziua în care am renăscut la viaţă. Au trecut trei ani minunaţi de când Clara a venit pe lume şi inima mea s-a oprit pentru câteva secunde. Clarita ne-a umplut vieţile cu năzdrăvaniile ei şi ne-a oferit iubire, inocenţă, veselie şi puritate. Iar eu, în aceşti trei ani, m-am schimbat fundamental şi am devenit cea mai bună mamă pentru ele. Sunt fericită şi recunoscătoare pentru tot”, spune Andreea Bălan.

Împresionată de suferinţa din Ucraina, solista a amânat lansarea unui videoclip. “Azi aş fi vrut să păstrez tradiţia şi să sărbătoresc cu lansarea unui videoclip, aşa cum am făcut-o în ultimii doi ani pe 4 martie, dar am amânat un pic, din respect pentru momentele foarte grele prin care trece Ucraina”.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg