Andreea Bălan nu mai vorbeşte cu George Burcea: "Mi s-ar fi părut normal să întreţinem o legătură"

11 martie, 2022
8 balan2 jpg jpeg

Păreau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, dar viaţa i-a purtat pe alte drumuri. Acum, Andreea Bălan şi George Burcea nici măcar nu îşi mai vorbesc. Actorul  vine să ia fetiţele doar când fosta sa soţie e plecată şi păstrează legătura doar cu mama acesteia.

„Eu cred foarte mult, şi o spun din propria experienţă, că la un divorţ nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, şi care afectează relaţia. Oamenii din exterior nu înţeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt. Dacă ne-am căsătorit nu înseamnă că lucrurile erau bune înainte de asta. Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie să ne căsătorim. Ca să nu spun că a trebuit să ne căsătorim. Din cauza unei dorinţe. Nici măcar ca să ne reparăm relaţia”, a spus Burcea pentru Fanatik.ro.

Actorul şi-a fi dorit să păstreze o relaţie amiabilă cu Andreea după divorţ, dar acest lucru nu a fost posibil. „În ultimii doi ani de zile am avut maximum două discuţii cu Andreea, şi acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea pentru că Andreea m-a blocat de doi ani. Relaţia pe care o am cu fetele se întreţine prin bunică, prin mama Andreei. Când merg să iau copiii, îi iau doar în prezenţa bunicii sau a bonei sau bonelor, iar când îi duc înapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, deşi mi s-ar fi părut normal să întreţinem o legătură”, a mai spus el.

George crede că Viviana Sposub, actuala iubită, îl înţelege cel mai bine.

„Viviana mă ştie foarte bine. Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este beţiv şi drogat. Lumea nu ştie faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri. Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. În primul rând, nu îmi doresc să mai fac asta, am făcut o greşeală”.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg