Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital: „Operaţia a fost foarte grea. Am reuşit să păcălesc moartea“

25 martie, 2019
1 andreea balan spital jpg jpeg

Luna martie a acestui an a fost, fără doar şi poate, cea mai neagră perioadă prin care Andreea Bălan a trecut în viaţa ei.

Ceea ce trebuia să fie un eveniment fericit, aducerea pe lume a unui nou copil, s-a transformat într-un coşmar pentru artistă. Pe 4 martie, în timpul operaţiei de cezariană, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, iar de atunci a mai fost operată de două ori, din cauza unor complicaţii.

„Am sângerat foarte tare într-o noapte, acasă. Ieşea sângele, ţâşnea din opraţie. Nu e uşor deloc ce se întâmplă. Este foarte greu. Nu mai vreau înţepături, nu mai vreau ace, nu mai vreau perfuzii, nu mai vreau nimic. M-am săturat, vreau să stau acasă. Este a treia zi după a treia operaţie. M-am operat vineri dimineaţă şi apoi am stat o zi întreagă la terapie intensivă. Când m-am trezit din operaţie, m-a durut îngrozitor, pentru că a fost o operaţie foarte grea. Încerc să mă odihnesc, dar nu prea pot“, a spus Andreea Bălan, în cel mai recent vlog al ei.

andreea balan spital 2 jpg jpeg

Apoi, a dezvăluit că se simte mai bine şi că, imediat după operaţie, cerea morfină, pentru a nu mai simţi niciun fel de durere: „Încep să mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros în prima zi, când m-am trezit. A fost foarte funny că mi s-a dat morfină. Şi cum trecea cineva pe lângă mine, mai ceream morfină. Mi s-a explicat că nu mi se poate da foarte multă, pentru că are efecte secundare“.

Andreea Bălan a mai dezvăluit şi că a slăbit foarte mult în ultima perioadă şi că speră să nu mai fie nevoie să mai ajungă vreodată în spital. „A ieşit soarele şi pe strada mea. Am reuşit să păcălesc moartea. Am slăbit foarte mult şi vreau să-mi revin. Abia aştept să ajung acasă. E foarte greu să fii bolnav şi sper să nu mi se mai întâmple, să nu mai ajung la spital“, a încheiat artista.