Andreea Bănică, despre Iulia Albu: "E o perversă şi o prefăcută. Asta e ea şi nu am de ce să nu o spun"

14 iulie, 2020
10 andreea banica si iulia albu jpg jpeg

Andreea Bănică şi Iulia Albu au fost bune prietene la un moment dat. Din păcate, acum nu mai sunt în relaţii bune, cântăreaţa a făcut recent declaraţii despre legătura lor, una inexistentă, în momentul de faţă. 

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bănică şi Iulia Albu erau colege în aceeaşi emisiune, la Kanal D. Se împăcau bine pe atunci, aveau chiar o relaţie de prietenie care acum se pare că nu mai există. Criticul vestimentar a criticat-o în repetate rânduri pe cântăreaţă pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut fie la evenimente, fie la concerte sau la apariţiile sale publice. 

Acum, artista a fost invitată la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Ea a participat la jocul 'Spui tot sau îţi va lua gura foc', unde vedetele trebuie să răspundă la câteva întrebări, iar dacă nu vor ca nimeni să afle întrebarea sunt nevoite să mănânce picant. Când a venit vorba despre Iulia Albu, artista nu a stat pe gânduri. 

"E o perversă şi o prefăcută. Asta e Iulia Albu şi nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o şi pe Instagram, pe reţelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înşelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie oneşti, nu prefăcuţi. Asta e ea, n-ai ce să-i faci", a povestit Andreea Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Andreea Bănică, criticată de Iulia Albu pentru alegerile vestimentare

Chiar dacă au fost colege la Kanal D, Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bănică atunci când a venit vorba despre alegerile ei vestimentare. Nu s-a întâmplat de puţine ori. Spre exemplu, în 2018, cântăreaţa a purtat la un eveniment o rochie aurie, iar pe umeri a avut o blană naturală.

Criticul vestimentar a reacţionat: "Andreea, vaiii! Andreea este o fata atât de bună, dar când văd aceste imagini, îmi vine să manânc o pasta al dente. Îmi plac foarte mult sandalele din singurul motiv că sunt nude şi nu deranjează aceasta ţinută. Atunci când aveţi o ţinută foarte încărcată este bine să nu plusaţi. Ţinuta este o copie după ceva celebru, dar este foarte urâtă. Ştiu că Andreea se va supăra pe mine, dar ştii că îmi eşti dragă. În general, nu aş avea ce să comentez… În plus, nu-mi plac animalele omorâte, jupuite şi puse pe umăr doar pentru a satisface o anumită fiţă, dar ea este o fată frumoasă şi draguţă, nu-i aşa? Eu sunt într-o dispoziţie buna, iar nota mea pentru Andreea Banica este -4"

1 andreea banica criticata de iulia albu jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg