Andreea Bănică se lansează în afaceri. Cântăreaţa deschide curând un hotel pe litoral

3 decembrie, 2019
1 andreea banica si familia jpg jpeg

Andreea Bănică are o carieră de invidiat în muzică, de mulţi ani de zile. Are şi o familie frumoasă cu care se mândreşte de fiecare data când are ocazia. Acum, vedeta se concentrează şi asupra viitorului şi s-a lansat în afaceri, îşi deschide cât de curând un hotel.

La 41 de ani, Andreea Bănică este o femeie realizată. Din punct de vedere personal, vedeta se mândreşte cu 2 copii frumoşi şi un soţ fidel care a sprijinit-o întotdeauna. Despre viaţa profesională, numai de bine! Are o carieră solo de mulţi ani de zile, participă la nenumărate evenimente şi susţine o mulţime de concerte.

Iată că acum, vedeta a privit spre viitor şi se lansează în afaceri alături de soţul său. Conform Click, vedeta şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor. 

Se pare că cei doi au vândut acea casă cu aproximativ 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit. Au reuşit chiar să ofere noului proprietar cu tot cu mobilă.

„Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”, au povestit surse apropiate vedetei pentru aceeaşi sursă.

Andreea Bănică are un program încărcat de Revelion

La trecerea dintre ani, Andreea Bănică nu va sta acasă, ci va urca pe scenă. Artista va susţine cel puţin 7 concerte în noaptea dintre ani. Acum, vedeta a preferat să îşi ia şi familia cu ea. Lucian Mitrea o va însoţi pe vedetă la spectacole alături de cei doi copii ai lor.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg