Andreea Bănică se lansează în afaceri. Cântăreaţa deschide curând un hotel pe litoral

3 decembrie, 2019
1 andreea banica si familia jpg jpeg

Andreea Bănică are o carieră de invidiat în muzică, de mulţi ani de zile. Are şi o familie frumoasă cu care se mândreşte de fiecare data când are ocazia. Acum, vedeta se concentrează şi asupra viitorului şi s-a lansat în afaceri, îşi deschide cât de curând un hotel.

La 41 de ani, Andreea Bănică este o femeie realizată. Din punct de vedere personal, vedeta se mândreşte cu 2 copii frumoşi şi un soţ fidel care a sprijinit-o întotdeauna. Despre viaţa profesională, numai de bine! Are o carieră solo de mulţi ani de zile, participă la nenumărate evenimente şi susţine o mulţime de concerte.

Iată că acum, vedeta a privit spre viitor şi se lansează în afaceri alături de soţul său. Conform Click, vedeta şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor. 

Se pare că cei doi au vândut acea casă cu aproximativ 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit. Au reuşit chiar să ofere noului proprietar cu tot cu mobilă.

„Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”, au povestit surse apropiate vedetei pentru aceeaşi sursă.

Andreea Bănică are un program încărcat de Revelion

La trecerea dintre ani, Andreea Bănică nu va sta acasă, ci va urca pe scenă. Artista va susţine cel puţin 7 concerte în noaptea dintre ani. Acum, vedeta a preferat să îşi ia şi familia cu ea. Lucian Mitrea o va însoţi pe vedetă la spectacole alături de cei doi copii ai lor.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg