Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au amânat deschiderea hotelului

27 august, 2020
1 andreea3 jpg jpeg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea şi-au făcut hotel de lux pe litoral. Cei doi îşi doreau să deschidă în acest an, dar din cauza pandemiei au amânat pentru anul următor. Clădirea este amplasată în Eforie Nord.

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea... mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat solista pentru click.ro.

Cei doi au ales în acest an o vacanţă pe yaht, în Grecia. ”Aşa peisaje frumoase nu poţi vedea decât călătorind pe mare. Să ştiţi că pe yacht trebuie să ai cât mai puţine haine subţiri, uşor de pus în bagajel (pentru că este unul  minuscul) papuci, costume de baie, eşarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitaţi acasă genţi, poşete, sandale cu toc chiar şi machiajele. Luaţi strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tău. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu va supăraţi dacă mă vedeţi câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare)”.



Recente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg