Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, vacanţă pe iaht, în Grecia: "Sunt îndrăgostită!"

21 august, 2020
6 andreea2 jpg jpeg

Au uitat de pandemie. Andreea Bănică şi soţul ei se relaxează pe un iaht, în Grecia. Solista etalează în costumul de baie un corp bine sculptat, semn că izolarea nu a afectat-o prea mult.

”Aşa peisaje frumoase nu poţi vedea decât călătorind pe mare. Să ştiţi că pe yacht trebuie să ai cât mai puţine haine subţiri, uşor de pus în bagajel (pentru că este unul  minuscul) papuci, costume de baie, eşarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitaţi acasă genţi, poşete, sandale cu toc chiar şi machiajele. Luaţi strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tău. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu va supăraţi dacă mă vedeţi câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare)”.

3 andreea3 jpg jpeg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea formează un cuplu de 25 de ani şi sunt la fel de îndrăgostiţi ca la început. Solista recunoaşte că relaţia dintre ei a fost mereu una pasională şi că partidele lor de amor nu se petrec întotdeauna în dormitor.

stanga
dreapta
1 andreea2 jpg jpeg
3 andreea3 jpg jpeg
4 andreea jpg jpeg

“Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!', a povestit artista la o emisiune TV”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg