Andreea Berecleanu, revedere emoţionantă cu Florin Călinescu, după mulţi ani

29 octombrie, 2021
1 andreea b si florin2 jpg jpeg

Au fost colegi de trust la PRO TV, iar acum sunt iarăşi colegi, la Prima TV. Andreea Berecleanu a fost invitata lui Florin Călinescu în noua sa emisiune.

”O mare bucurie am avut în această seară să-l reîntâlnesc pe Florin după mulţi ani. Şi, mai ales, să fim din nou colegi şi să-i urmăresc interviurile unice. Bun venit, dragă Florin!”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Florin Călinescu reapare la Prima TV în formatul care l-a consacrat, într-o emisiune de tipul celei pe care o făcea în urmă cu mulţi ani şi care i-a adus un succes imens. Adevărul este că exista un loc liber pentru acest gen de show, iar inteligenţa şi umorul fin al actorului reuşesc să cucerească telespectatorii.

Din 19 octombrie, marţi, miercuri şi joi, la Prima TV, de la ora 20.00, Florin Călinescu a revenit în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii.

Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii  într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât şi în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câştigător.

Florin Călinescu Show este un pamflet, dar nu lipsesc invitaţii de marcă. Rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic. Vor fi şi momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar şi invitaţi cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

Până acum i-a avut invitaţi pe Anamaria Brânză, Andreea Antonescu, Florin Răducioiu, Nicoleta Nucă, Ana Morodan, care s-a urcat la el pe birou întocmai ca Madonna, iar aseară chiar pe Andreea Berecleanu, fosta, dar şi actuala colegă de trust.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg