Andreea Berecleanu, vacanţă în India: "Nu contează dacă acceptă privirea mea insistentă!"

31 ianuarie, 2020
1 bere jpg jpeg

Andreea Berecleanu se relaxează pentru câteva zile în India. Ştirista se declară impresionată de casa în care a locuit o perioadă Mahatma Gandhi, de oameni, de locuri, dar mai ales de copiii întâlniţi aici, cu care recunoaşte că are o legătură specială.

“Toata ziua am dedicat-o unui oraş atat de contrastant. Cel mai mult m-a impresionat casa în care a locuit o perioadă Mahatma Gandhi. Am ajuns şi în Crawford Market, Gateway of India, Taj Mahal Palace, Templul Jain...atât au cuprins ochii mei azi, încât sunt prea obosită să adorm. Merg la masa de seara să mananc orice cu curry”, a scris Andreea Berecleanu pe reţelele de socializare.

6 bere7 jpg jpeg

Vedeta TV a stabilit o conexiune specială şi cu copiii de aici. “Iubesc copiii. Mă topesc. Îi ating, le vorbesc în orice limba, dar mai ales pe limba lor. Nu contează culoarea pielii sau dacă mă bagă şi ei în seamă sau dacă părinţii lor acceptă privirea mea insistentă. E ceva ce nu pot controla, spontan, e în ADN-ul meu aceastaă dragoste. Slavă Domnului că nu mi-a făcut nimeni observaţie nicăieri în lumea largă. Conexiunea mea cu ochii şi cu sufletul este dincolo de culturi. Sunt în continuare în India, umblu de dimineaţa până seara,  când oricum cad frantă de oboseală''.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE