Andreea Esca, aşa cum nu ai mai văzut-o. Prezentatoarea mărturiseşte: ”Sunt fan ochelari”

29 decembrie, 2021
1 andreea esca 6 jpg jpeg

Imagini inedite cu Andreea Esca. Prezentatoarea celebră s-a fotografiat purtând ochelari şi mărturiseşte cu mâna pe inimă că acest accesoriu este unul dintre preferatele sale.

În postarea pe care a făcut-o pe pagina sa oficială de socializare, Andreea recunoaşte că în timpul ştirilor poartă lentile de contact, însă ar prefera ochelarii: ”Mamei mele nu i-au plăcut niciodata ochelarii. Eu în schimb, când eram în gimnaziu, am reuşit să o conving că nu văd bine la tabla doar ca să-mi ia nişte ochelari cu rame roz. Între timp, am descoperit şi o mică miopie care m-a însoţit toată viaţa. Şi am rămas fan ochelari:) chiar dacă la jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic intre noi:).”

Şarmul Andreei Esca rămâne inconfundabil, cu ochelari sau fără. Nu ştim dacă această confesiune va duce la o schimbare în platoul ştirilor sau dacă o vom vedea mai des în timpul liber purtând ochelari.

Celebra prezentatoare tocmai s-a întors dintr-o mică vacanţă de Crăciun la Paris, de unde şi-a încântat fanii cu cele mai frumoase imagini din capitala Franţei, un loc al său de suflet.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg