Andreea Esca şi Alexia, peripeţii în Dubai: "Oamenii poartă masca de protecţie în spaţiile prevăzute de lege, altfel plătesc o amendă de 700 de euro"

1 aprilie, 2021
8 esca1 jpg jpeg

Andreea Esca şi fiica ei, Alexia, au petrecut prima vacanţă împreună după aproape şase ani. Cele două au primit cadou un mini sejur în Dubai, destinaţie în care s-au bucurat de vremea caldă şi însorită, de plajă, shopping, şi unde au trăit şi câteva experienţe inedite.

„Am primit cadou o scurtă vacanţă în Dubai care a inclus experienţe inedite. Ne-am dorit să petrecem o vacanţă doar noi două, special pentru luna femeii, să avem câteva zile de relaxare după o perioadă încărcată şi înaintea examenelor pe care Alexia trebuie să le dea în lunile următoare pentru absolvirea facultăţii. Nu am mai fost în Dubai cu Alexia de mult timp, de când era mică, aşa că a fost o ocazie bună să descopere oraşul altfel acum. După patru ore şi jumătate de zbor am schimbat şi peisajul şi clima. Am plecat de la 5 grade şi am ajuns la 35”, declară Andreea Esca.

„Când suntem împreună în vacanţă, ne place să stăm de poveşti, pe marginea piscinei, să vorbim despre ce s-a mai întâmplat în vieţile noastre, pentru că nu am mai avut ocazia să facem acest lucru de când am plecat la facultate. Eu în Dubai am fost când eram mult mai mică. Acum a fost pentru prima dată când l-am văzut astfel. Acum realizez cât de multe lucruri poţi face acolo. Îmi place foarte mult. Dacă aş putea vara aş sta în Europa şi, în rest, m-aş muta aici!”, spune Alexia.

Au ales să se cazeze la vestitul Palazzo Versace, hotelul de designer placat cu marmură albă şi înţesat cu detalii iconice ale vestitei case de modă, hotel care a devenit, în ultimii ani, unul dintre cele mai vizitate de turişti şi vedete din întreaga lume, precum Naomi Campbell, Jason Derulo, Snoop Dogg, Irina Shayk sau Gerard Piquet. Cu renumitul fotbalist au avut, de altfel, ocazia să se întâlnească în lobby-ul hotelului, sportivul fiind cazat în aceeaşi perioadă tot la Palazzo Versace.

În a treia zi de vacanţă, cele două vedete s-au trezit dis-de dimineaţă pentru a ajunge în deşert, de unde au urcat într-un balon cu aer cald  De la o înălţime de 1000 de metri au zburat deasupra dunelor de nisip, admirând răsăritul, oazele spectaculoase, cămilele şi gazelele care trăiesc în pustietate.

„Ziua noastră a început la  trei şi jumătate, dar a meritat efortul. Ne-a fost puţin teamă la început, dar zborul a fost extrem de lin şi aterizarea perfectă. Nu a fost nimic brusc. Este fascinant să zbori şi să vezi deşertul de la înălţime”, declară Andreea Esca.

“Dubaiul este mereu fascinant pentru că se dezvoltă într-un ritm alert şi, de fiecare dată când revii, găseşti ceva nou de văzut şi de făcut. Ne-a dat sentimentul de siguranţă maximă, pentru că au reuşit să implementeze soluţii eficiente pe timp de pandemie. Oamenii poartă masca de protecţie în spaţiile prevăzute de lege, altfel plătesc o amendă de 700 de euro, iar campania de vaccinare merge cu paşi repezi. Viaţa pare că revine la normal cu viteză în Dubai, ceea ce îmi dă un sentiment de speranţă că se va întâmpla astfel cât de curând şi în restul lumii”, încheie vedeta.