Andreea Ibacka, schimbare radicală de look. Soţia lui Cabral şi-a făcut părul roz

3 februarie, 2021
7 andreea ibacka schimbare de look 3 jpg jpeg

Are 35 de ani şi a făcut o schimbare radicală de look! Andreea Ibacka nu mai arată cum ştiam, şi-a făcut părul roz. Îi stă bine?

O vedem acum în serialul Adela, de la Antena 1! Andreea Ibacka a revenit pe micul ecran, ca actriţă. La 35 de ani pare că toate merg ca pe roate pentru vedetă, are un mariaj fericit cu Cabral, are o fetiţă superbă, pe Namiko, iar din punct de vedere profesional contractele se înmulţesc. 

Iată că acum, la peste 30 de ani, nu mai arată aşa cum o ştiam. De la debutul la TV a purtat mereu părul blond, dar iată că acum a făcut o schimbare. O vedem cu părul roz. Vedeta a făcut câteva declaraţii în mediul online despre această transformare, dar şi despre ce a zis fiica ei. Imaginile sunt în galeria foto!

"La 30+ îndraznesc mai mult. Mi-am facut parul ROZ! As putea eu s-o contrazic pe fiica-mea daca ea spune ca “roz este cea mai frumoasa culoare din univers”?", a transmis Andreea Ibacka.

6 andreea ibacka schimbare d elook 1 jpg jpeg

Andreea Ibacka, despre căsătoria cu Cabral

Andreea Ibacka şi Cabral trăiesc o iubire de miere de mai bine de 10 ani. Povestea lor a început pe un platou de filmare. Cabral s-a îndrăgostit la prima vedere de Andreea şi a luptat ca să îi fie soţie. Frumoasa blondă avea nevoie de certitudini, aşa că s-a lăsat convinsă mai greu.

„Cabral şi cu mine lucram destul de puţin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viaţă. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinereţile. Amuzamentul ne-a ţinut aproape”, a  mărturisit Andreea la Antena Stars.

Cererea a venit pe neaşteptate. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunţat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intenţioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuţie, eram deja de 3 ani împreună. Era de aşteptat, o continuare firească a poveştii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulţi vecini. Până la urmă am coborât şi i-am spus da”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate