Andreea Marin, în suferinţă: "Cu gândul la îngerii mei". Şi-a adus aminte de oamenii dragi din viaţa sa

7 decembrie, 2020
7 andreea marin tata si bunic 6 jpg jpeg

Ziua de Sfântul Nicolae e una semnficativă pentru mulţi românii. Unii îşi sărbătoresc numele, iar alţii aşteaptă cu nerăbdare cadourile din ghetuţe. Pentru Andreea Marin această zi o face să retrăiască emoţii puternice, să îşi readucă aminte de cei dragi din viaţa sa care, din păcate, nu mai sunt printre noi. 

Ziua de Sfântul Nicolae a fost una cu trăiri puternice pentru Andreea Marin. Şi-a adus aminte de bunicul şi de tatăl ei, amândoi purtau numele Nicolae. Sărbătoarea nu a trecut ca oricare alta, a postat un mesaj pe Facebook despre cei dragi, dar şi fotografii alb negru. O vedem pe Andreea Marin în braţele tatălui, în braţele bunicului, era o fetiţă care începea să descopere lumea. 

"Trei generaţii, bunicul, tata - cei doi Nicolae ce mi-au făcut aceasta zi de neuitat mereu - şi eu, crescând susţinută de aceşti doi stâlpi ai familiei, pe care m-am bazat mereu. Ce trece timpul, şi aici, pe pământ, şi în cer... Cu gândul la îngerii mei..."

1 andreea marin tata si bunic 5 jpg jpeg

Drama trăită de Andreea Marin. Mama, la doar 36 de ani, i s-a stins în braţe: "Acum ar fi fost o bunică încărunţită"

În urmă cu 33 de ani, în 1987, un accident tragic de maşină avea loc. Andreea Marin şi sora sa, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. O altă maşină a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Mama a murit chiar în braţele vedetei. O durere imensă a trăit atunci, nici măcar acum, la 45 de ani nu poate uita acele clipe.

Acum, imaginea mamei e mai prezentă ca niciodată. Ar fi împlinit 69 de ani. Astfel, Andreea Marin a scris pe reţelele de socializare: "Ar fi fost o bunică încărunţită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând şi frumos, dacă nu s-ar fi stins în braţele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci şi fiecare bătaie de inimă..."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}