Andreea Marin, în suferinţă: "Cu gândul la îngerii mei". Şi-a adus aminte de oamenii dragi din viaţa sa

7 decembrie, 2020
7 andreea marin tata si bunic 6 jpg jpeg

Ziua de Sfântul Nicolae e una semnficativă pentru mulţi românii. Unii îşi sărbătoresc numele, iar alţii aşteaptă cu nerăbdare cadourile din ghetuţe. Pentru Andreea Marin această zi o face să retrăiască emoţii puternice, să îşi readucă aminte de cei dragi din viaţa sa care, din păcate, nu mai sunt printre noi. 

Ziua de Sfântul Nicolae a fost una cu trăiri puternice pentru Andreea Marin. Şi-a adus aminte de bunicul şi de tatăl ei, amândoi purtau numele Nicolae. Sărbătoarea nu a trecut ca oricare alta, a postat un mesaj pe Facebook despre cei dragi, dar şi fotografii alb negru. O vedem pe Andreea Marin în braţele tatălui, în braţele bunicului, era o fetiţă care începea să descopere lumea. 

"Trei generaţii, bunicul, tata - cei doi Nicolae ce mi-au făcut aceasta zi de neuitat mereu - şi eu, crescând susţinută de aceşti doi stâlpi ai familiei, pe care m-am bazat mereu. Ce trece timpul, şi aici, pe pământ, şi în cer... Cu gândul la îngerii mei..."

1 andreea marin tata si bunic 5 jpg jpeg

Drama trăită de Andreea Marin. Mama, la doar 36 de ani, i s-a stins în braţe: "Acum ar fi fost o bunică încărunţită"

În urmă cu 33 de ani, în 1987, un accident tragic de maşină avea loc. Andreea Marin şi sora sa, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. O altă maşină a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Mama a murit chiar în braţele vedetei. O durere imensă a trăit atunci, nici măcar acum, la 45 de ani nu poate uita acele clipe.

Acum, imaginea mamei e mai prezentă ca niciodată. Ar fi împlinit 69 de ani. Astfel, Andreea Marin a scris pe reţelele de socializare: "Ar fi fost o bunică încărunţită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând şi frumos, dacă nu s-ar fi stins în braţele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci şi fiecare bătaie de inimă..."

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg