Andreea Marin, întâlnire cu Dan Bittman. Ce i-a unit pe cei doi

10 octombrie, 2019
4 andreea marin 3 jpg jpeg

Andreea Marin va fi invitata lui Dan Bittman la Antitalent, cel mai nou show al Antenei 1, care se va difuza în fiecare duminică de la 21:00.

”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis şi relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simţi stresul unei producţii TV de amploare”, a mărturisit Andreea.

De această dată, vedeta Tv va putea fi văzută într-o postură cu totul nouă: ”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună şi dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care eşti şi actor, intri în pielea unor personaje, aşadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deşi mă scoate din cotidian şi este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numeşte Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veţi descoperi mulţi oameni talentaţi care pun umărul la realizarea ei”, a mărturisit Marin.

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original şi curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu