Andreea Marin îşi sărbătoreşte iubitul! Mesajul transmis de vedetă de ziua lui Adrian Brâncoveanu

2 iulie, 2020
6 andreea marin si adrian brancoveanu 2 jpg jpeg

Ziua de 2 iulie este una specială pentru Andreea Marin, vedeta îşi sărbătoreşte iubitul. Este ziua de naştere a lui Adrian Brâncoveanu şi cu această ocazie vedeta i-a făcut o declaraţie de iubire publică. 

După ani de zile de relaţie, după mii de kilometri distanţă, după momente plăcute, dar şi după momente dificile, relaţia Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu este din ce în ce mai sudată. Trăiesc o poveste de iubire matură, asumată care rezistă în timp. Iată că acum cei doi nu se mai feresc şi îşi manifestă dragostea şi în faţa fanilor vedetei care au susţinut-o întotdeauna. 

2 iulie este ziua de naştere a lui Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin nu a lăsat această zi să treacă ca oricare alta, i-a făcut o declaraţie publică bărbatului care o iubeşte şi o sprijină de aproximativ trei ani de zile: "La mulţi ani, dragoste". Celebra vedetă a încărcat şi o poză cu ei, probabil dintr-o vacanţă. Stau unul lângă altul, iar alături e scris: 

"Te trezeşti într-o zi îmbrăţişând un om drag şi înţelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet firesc porneşte din colţul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Aşa se întâmplă, viaţa te opreşte lângă un om pe care să-l iubeşti."

5 andreea marin si adrian brancoveanu 1 jpg jpeg

Andreea Marin e cea mai fericită alături de Adrian Brâncoveanu: "E sufletul meu pereche"

Andreea Marin se iubeşte de aproximativ trei ani de zile cu Adrian Brâncoveanu. Frumoasa vedetă a dezvăluit că el este sufletul ei pereche. De-a lungul anilor, Andreea Marin a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. A fost implicată în diferite relaţii, dar se pare că acum şi-a găsit marea fericire. De trei ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Rar s-au afişat în public, au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor.

Iată că acum, frumoasa vedetă recunoaşte că e împlinită, că el e sufletul ei pereche. Sunt împlinită şi, totodată, mereu visez să fac paşi înainte, să învăţ mai mult, să descopăr, să mă bucur de viaţă în plenitudinea ei. „Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere.”  (...) E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate, am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună.",a spus Andreea Marin pentru Ciao.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg