Andreea Marin: "Mi-e dor de părinţi şi de bunici, sunt îngeri cu toţii"

24 decembrie, 2020
5 andreea marin jpg jpeg

Pentru Andreea Marin, luna decembrie este cea mai aşteptată din an. Este plină de sărbătoare, tihnă şi bucurii.

Are foarte multe ocazii de a sărbători, căci este şi ziua de naştere a fiicei sale (15 decembrie), şi ziua ei (22 decembrie). În plus, în ziua de Crăciun o aniversează şi pe sora ei, Cristina. Andreea a dezvăluit cum o găsesc Sărbătorile anul acesta şi cui duce cel mai mult dorul. Pentru că a revenit pe micile ecrane la cârma emisiunii ce poartă ca nume moto-ul său de viaţă “Nu există nu se poate”, Andreea a reuşit să organizeze o întâlnire cu totul specială cu Moş Crăciun.Ceea ce o face să păstreze încă titlul de Zâna Surprizelor.

A acordat un interviu în exclusivitate pentru Click despre Sărbători şi nu numai, pentru ediţia specială a ghidului Click! TV care a strâns laolaltă atât programele şi recomandările speciale de Crăciun, cât şi pe cele de Revelion. 

Ce-ţi place cel mai mult la sărbătoarea Crăciunului?

Că oamenii dragi din familie se adună la noi acasă, că suntem împreună. E preţios acest sentiment de unitate în familia noastră mică, am rămas puţini, nu reuşim să ne vedem des, viaţa a devenit agitată şi mereu pe fugă pentru fiecare, responsabilităţile sunt multe, iar timpul scurt mereu... Decorăm minunat casa şi brăduţii, copiii se pregătesc să ne cânte, să ne recite, bunătăţile de sărbători se aşază pe masă, ne dăruim cadouri lângă brad... E foarte frumos! 

De ce-ţi este cel mai dor, cu gândul la copilărie, în această perioadă din an?

De părinţi şi de bunici, sunt îngeri cu toţii... De omătul cât casa de odinioară, aşa erau iernile în Moldova natală... De mers la urat şi colindat cu acordeonul în spate, cu urechile îngheţate şi obrajii roşii... De copilărie, pur şi simplu... Eu sunt născută la 22 decembrie şi sărbătorile începeau pentru noi încă de la Sfântul Andrei, ziua mea de nume, apoi tata şi bunicul aveau Sfantul Nicolae, sora mea e Cristina, aşadar de Crăciun este şi ziua ei de nume, iar acum şi 15 decembrie este o zi preţioasă: ziua fiicei mele, Violeta.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici. Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}