Andreea Marin, Monica Bîrlădeanu, Ilinca Vandici și alte femei superbe, în rochii de vis la o gală glam

19 aprilie, 2024

Vedete precum Andreea Marin, Monica Bîrlădeanu, Adelina Pestrițu, Andreea Berecleanu, Ilinca Vandici, Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe sau Sonia Argint au arătat uimitor purtând piese ale unei colecții lansate în cadrul unei prezentări de modă exclusiviste.

andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg

Glam, eleganță și bijuterii de lux. Sunt temele care au stat la baza acestei reuniuni VIP, prilejuite de lansarea celei de-a treia ediții a colecției Amprente, aflate sub semnătura brandurilor KULTHO și M. MARQUISE, un eveniment plin de strălucire și eleganță.

Invitatul special al serii, Maurice Munteanu, a prezentat colecția-capsulă care cuprinde un număr limitat de 18 ținute sofisticate, fiecare dintre ele accesorizate cu bijuterii prețioase.

Fiecare piesă din linia Amprente se remarcă prin texturi prețioase, precum mătasea mikado sau șantungul de mătase, fiind croită pentru a pune în evidență silueta feminină și înnobilată de accesorizarea manuală cu aplicații sofisticate din cristale, perle sau paiete.

Andreea Marin și-a evidențiat silueta incredibilă într-o rochie argintie, cu ștrasuri și pene decorative în partea de jos și cu umerii acoperiți de un taior elegant, în ton cu nuanța delicată a rochiei.

La rândul ei, Monica Bîrlădeanu a ieșit în evidență cu o salopetă imperială, într-o nuanță plăcută de bleu pudrat, cu mâneci spectaculoase în formă de capă.

Sonia Argint a ales un model roz-perlat foarte rafinat, cu decolteu în formă de inimă și cu un decupaj cool în partea mediană.

Elena Gheorghe jpg

În ceea ce o privește, Elena Gheorghe a abordat o rochie mini, tip samba, cu aplicații sofisticate din cristale, care i-a dat vedetei un aer foarte sexy.

“Colecția Amprente, care a luat naștere în urma chimiei extraordinare dintre M.Marquise și Kultho, a devenit deja sinonimă cu glamour-ul atemporal și eleganța sofisticată, iar cu cea de-a treia ediție, ne-am dorit să ducem colaborarea la nivelul următor. Fiecare din cele 18 look-uri propuse creează o apariție remarcabilă și memorabilă, exact așa cum sunt și doamnele care au inspirat acest proiect, și cu care am avut onoarea să îl celebrăm în această seară”, a spus Andreea Mărcuță, creative director M.MARQUISE.

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg