Andreea Marin, frumoasă ca o zi de primăvară. Și-a salutat fanii din... Lisabona. Ce face vedeta în capitala Portugaliei

27 mai, 2022
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg

Cea mai frumoasă parte a independenței profesionale este că poți lucra de oriunde.

Te poți deplasa, poți călători fără opreliști. Și Andreea Marin de când își gestionează singură activitatea se bucură intens de toate surprizele vieții.

Mai ales că dincolo de orice aspect profesional, liniștea îi este adusă de faptul că iubește și este iubită. Fosta Zână a Surprizelor și-a impresionat fanii cu declarația recentă pe care i-a făcut-o publicului iubitului Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin la Lisabona (6) jpg

Tot cu el a plecat și la Lisabona, iar fotografiile prezentate de vedetă o arată mai radioasă ca niciodată. Și oricât de mult o bucură călătoriile, Andreea Marin mărturisește că sufletul îi este tot acasă:

”Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături. Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări... Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a notat diva pe pagina sa de socializare.

În Portugalia s-a îmbrăcat casual, cu o frumoasă ținută pepit, încălțări comode, ochelari de soare și o frumoasă eșarfă pe cap, pentru a se feri de razele solare și care îi dădea un aer glam.

Vedeta și-a bucurat admiratorii cu imagini minunate din superbul oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic. Andreea a gustat din plin din starea de bine pe care acest oraș o emană. S-a plimbat atât pe jos, cât și cu mașinuțele dispuse prin Lisabona pentru a plimba turiștii.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg