Andreea Marin, frumoasă ca o zi de primăvară. Și-a salutat fanii din... Lisabona. Ce face vedeta în capitala Portugaliei

27 mai, 2022
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg

Cea mai frumoasă parte a independenței profesionale este că poți lucra de oriunde.

Te poți deplasa, poți călători fără opreliști. Și Andreea Marin de când își gestionează singură activitatea se bucură intens de toate surprizele vieții.

Mai ales că dincolo de orice aspect profesional, liniștea îi este adusă de faptul că iubește și este iubită. Fosta Zână a Surprizelor și-a impresionat fanii cu declarația recentă pe care i-a făcut-o publicului iubitului Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin la Lisabona (6) jpg

Tot cu el a plecat și la Lisabona, iar fotografiile prezentate de vedetă o arată mai radioasă ca niciodată. Și oricât de mult o bucură călătoriile, Andreea Marin mărturisește că sufletul îi este tot acasă:

”Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături. Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări... Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a notat diva pe pagina sa de socializare.

În Portugalia s-a îmbrăcat casual, cu o frumoasă ținută pepit, încălțări comode, ochelari de soare și o frumoasă eșarfă pe cap, pentru a se feri de razele solare și care îi dădea un aer glam.

Vedeta și-a bucurat admiratorii cu imagini minunate din superbul oraș cu deschidere la Oceanul Atlantic. Andreea a gustat din plin din starea de bine pe care acest oraș o emană. S-a plimbat atât pe jos, cât și cu mașinuțele dispuse prin Lisabona pentru a plimba turiștii.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru