Andreea Marin, "trasă de urechi" pentru că poartă mască mereu: "A fi Gică Contra e o modă acum. Cu gura suntem toţi viteji"

30 iulie, 2020
7 andreea marin criticata pentru ca poarta masca 6 jpg jpeg

A decis să aibă grijă de sănătatea sa şi a celor din jur! În ultima perioadă, de fiecare dată când a apărut în emisiuni sau la vreo acţiune de caritate, Andreea Marin a purtat mască de protecţie. Iată că a fost criticată aspru, iar ea a reacţionat: "A fi Gică Contra e o modă acum".

Chiar din perioada în care a fost declarată stare de urgenţă în România, Andreea Marin a fost foarte activă, şi-a dedicat tot timpul unei campanii umanitare care a strâns zeci de mii de euro. Cu ajutorul oamenilor, a firmelor a oferit echipamente spitalelor, a dăruit medicilor şi asitentelor medicale cele necesare. A derulat o muncă continuă. A purtat uneori şi combinezon şi mască. Acum, la toate apariţiile sale fie în emisiunile televizate, fie în cele online, Andreea Marin a purtat mască de protecţie. 

Oamenii i-au spus că exagerează, nu trebuie să poarte aşa ceva în spaţiile închise, unde nu este aglomeraţie. Ea a venit acum cu un răspuns, a spus că "răzvrătirea e parte a evoluţiei". Ea crede în existenţa acestui virus, ea ştie ce lupte dau medicii în spitale pentru a salva pacienţii. Pe zi ce trece tot mai multe persoane sunt infectate cu noul virus. Ea îi îndeamnă pe toţi cei care o urmăresc să se protejeze.

"Adesea, sunt chiar trasă de urechi pentru că port masca în interior sau afară, când e aglomeraţie. De parcă ar trebui să mă simt ruşinata că aleg să respect ceva de bun simt, fără să fac o drama din asta, într-o perioada atât de dura pentru atâţia oameni suferinzi sau pentru familii care pierd oameni dragi şi nici măcar nu le pot fi alături în ultimele clipe de viaţă. Şi vor fi şi mai mulţi, din păcate, din cauza inconştienţei şi a nepăsării celor care cred că le ştiu mai bine pe toate, că deţîn adevărul absolut, că totul e doar conspiraţie şi zvon, că oamenii nu mor, doar se prefac, iar doctorii ce lupta în linia întâi, doar joacă un ieftin teatru. Oameni că mine ar trebui să se justifice pentru că le pasă, în opinia atotstiutorilor care neagă orice, oricând, oricum, desigur, doar pe bănuieli, dar fără argumente concrete. Ei bine, asta nu se va întâmpla. Fac de zeci de ani faţă cu brio multitudinii de vorbe aruncate.

A fi Gică Contra e o modă acum. Pricep. E că teribilismul la o vârsta la care, totuşi, răzvrătirea e parte a evoluţiei. Aici, însă, vorbim de maturi care au încetat a mai evolua şi se blochează în păreri care le dau impresia că sunt... interesanţi. Atât. Dacă îi iei la bani mărunţi, majoritatea sunt oameni care nu au realizat mai nimic valoros, cărora nu le-a păsat niciodată de viaţă altcuiva, nu s-au frământat vreodată să ajute, să facă un gest de omenie profund. Cu gură, însă, suntem toţi viteji.", a scris Andreea Marin pe Facebook. 

6 andreea marin criticata pentru ca poarta masca 1 jpg jpeg

Vedeta a mai adăugat că economia e jos, dar trebuie să luptă, să ne fie mai bine: "Nu există garanţie astăzi pentru nimeni. Ce-ar fi să fim doar precauţi, chiar dacă asta nu ar avea pentru unii sens? Uite-aşa, din respect pentru cei ce încă mai sunt, pentru cei iubiţi ce deja sunt îngeri. Da, sunt multiple probleme. Da, economia e jos. Da, nu ne place viaţă asta. Tocmai de aceea, să facem tot ce putem, cât putem. Să începem de aici! #poartamasca #pretuiesteviata"Recente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg